CELEBRITIES

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ στη Vogue, για την πιο άβολη φωτογράφιση ζευγαριού


JTeam

14 Νοεμβρίου 2023

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ στη Vogue, για την πιο άβολη φωτογράφιση ζευγαριού
Splash News
Θα είμαστε ειλικρινείς: Δεν είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ φωτογραφήθηκαν για τη Vogue Δεκεμβρίου και κανείς δεν ξέρει πώς να νιώσει. Το θέμα θύμιζε western, το ρετούς ήταν πολύ – πολλή, όμως, πρέπει να ήταν και η αγάπη τους. Αυτό έχει σημασία, άλλωστε.

Ο δισεκατομμυριούχος, που ξεκίνησε από πωλητής βιβλίων και έγινε ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, δεν φοβάται πια να βγάλει προς τα έξω την προσωπική του ζωή. Κάποτε, δεν έγινε ούτε συνεντεύξεις – τώρα, ο πρώην CEO της Amazon δηλώνει πως έχει βρει την τέλεια σύντροφο.

«Η Λόρεν έχει απίστευτο ένστικτο. Βλέπει πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Είναι στ’ αλήθεια ευαίσθητη απέναντι στους άλλους και σ’ αυτά που σκέφτονται», δήλωσε.

Το θέμα είναι ότι το ιντερνετικό κοινό δεν βλέπει και τόσο θετικά τη συνέντευξη, ούτε τη φωτογράφηση. Καταρχάς, η κοινή τους λήψη ήταν η παρακάτω:

«Θεωρώ πως πρέπει να πάψουμε να παρουσιάζουμε τους δισεκατομμυριούχους που έχτισαν τις περιουσίες τους εκμεταλλευόμενοι τους εργαζομένους τους, τους οποίους εξαντλούν και δεν πληρώνουν επαρκώς, σαν υπερήρωες. Κανένα PR δεν θα τους κάνει συμπαθητικούς», έγραψαν κάτω από την ανάρτηση της Vogue στο Instagram.

«Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άβολα με φωτογραφία», σχολίασε κάποιος άλλος.

Μόνο στην Κιμ Καρντάσιαν πρέπει να άρεσε, που έβαλε και ιμότζι φωτιά.

Jenny.Gr

O Τζεφ Μπέζος είπε και κάτι ωραίο, ωστόσο. Μιλώντας για τον επικείμενο γάμο και τον ενθουσιασμό τους, η Σάντσεζ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. «Πιστεύω πως υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να κάνουμε», ξεκίνησε. «Να είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και να ζούμε το παρόν. Ολόκληρο το μέλλον χτίζεται ακριβώς εδώ, αυτήν τη στιγμή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.