CELEBRITIES

Η Σάρον Στόουν είναι στο Tinder και ψάχνει να ερωτευτεί


Μάγκυ Πετροπούλου

27 Ιανουαρίου 2024

Η Σάρον Στόουν είναι στο Tinder και ψάχνει να ερωτευτεί
Splash News
Ο καταδισμένος κακοποιός και το αποτυχημένο ραντεβού με χρήστη ναρκωτικών

Η Σάρον Στόουν, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα, «The Times», αναφέρθηκε εκτενώς στην εμπειρία της από τις online γνωριμίες -ναι, για το Tinder σου μιλάω.

Η ηθοποιός ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει έναν καταδικασμένο κακοποιό, αλλά και έναν χρήστη ηρωίνης, του οποίου η φωτογραφία δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα -βάζω στοίχημα πως σου έχει συμβεί το ίδιο ή σε κάποια φίλη σου.

Για αυτό μάλιστα η σταρ τόνισε: «Έδειχνε 20.000 ενέσεις ηρωίνης αργότερα απ’ ότι φαινόταν στη φωτογραφία που μου έστειλε».

Και πρόσθεσε πως τον γνώρισε σε ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Τι έκανε στο ραντεβού τους; «Λέω στον σερβιτόρο: "Θα πάρω ένα ποτήρι νερό". Εκείνος είχε ένα κοκτέιλ: αψέντι ή κάτι τέτοιο. Και του είπα: "Λυπάμαι, δεν μπορώ να μείνω"».

Οι θετικές εμπειρίες που είχε από τις εφαρμογές γνωριμιών

Η ηθοποιός τόνισε πως δεν ήταν όλα αρνητικά και μάλιστα είχε κάνει και δυο σχέσεις, οι οποίες παρέμειναν ψηφιακές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ήμουν σχεδόν σαν θεραπεύτρια. Η σύζυγος του ενός άντρα του ζήτησε διαζύγιο. Οι δυο τους είχαν δύο μικρά παιδιά και πάλευε να το χωνέψει. Και ο άλλος είχε χωρίσει από τη σύντροφό του. Είχε μείνει έγκυος και αντί να παντρευτεί, έκανε έκτρωση. Ήταν ακόμα πολύ ερωτευμένος μαζί της και τον βοήθησα να το ξεπεράσει. Βγήκαμε κερδισμένοι και οι δύο, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

Φέτος θέλει να ερωτευτεί

Η Σάρον Στόουν τόνισε πως φέτος θέλει να ερωτευτεί: «Αυτή είναι η χρονιά που θέλω να ερωτευτώ, 100%».

Και αν αναρωτιέσαι τι ψάχνει σε έναν άντρα, ορίστε η απάντηση: «Δεν ψάχνω τίποτα. Ποτέ δεν έψαξα για τίποτα. Γιατί δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει. Στέκεσαι κάπου, κάποιος έρχεται και αρχίζει να σου μιλάει και εσύ γυρνάς και σκέφτεσαι: "Τι;". Και το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι έχουν περάσει δύο χρόνια. Δεν ψάχνεις για μια λίστα και μετά έρχεται η λίστα σου. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέσεις. Για να μπορούν να παρηγορηθούν με το γεγονός ότι δεν έχουν σχέση και να νιώσουν ότι κάνουν ενεργά μια προσπάθεια για να συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή τους»..

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.