CELEBRITIES

Jacquemus: Τα looks στο front row ήταν εξίσου εντυπωσιακά με το ίδιο το show


JTeam

29 Ιανουαρίου 2024

Jacquemus: Τα looks στο front row ήταν εξίσου εντυπωσιακά με το ίδιο το show
Από την Τζούλια Ρόμπερτς μέχρι την κατακόκκινη Κάιλι Τζένερ

Μερικές φορές, οι celebrities που παρευρίσκονται σε ένα fashion show είναι εξίσου εντυπωσιακοί -αν όχι περισσότερο-, με τα ρούχα που παρουσιάζει το brand στην πασαρέλα. Αυτό ακριβώς συνέβη στην επίδειξη του Jacquemus, που στο front row κάθονταν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως.

Ο οίκος παρουσίασε τη συλλογή με τίτλο Les Sculptures στο Ίδρυμα Maeght στο Saint-Paul de Vence, και οι παρευρισκόμενοι έδειξαν πώς γίνεται το σωστό fashion-forward business casual. Η Τζούλια Ρόμπερτς, μίνιμαλ και κομψή, επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με μίντι παλτό, μυτερές γόβες και μια μικρή τσάντα. Η Τζένα Λιόν επέλεξε μαύρο κοστούμι πάνω από λευκό button down και γκρι ριγέ γραβάτα, μαύρα γυαλιά, slingback παπούτσια και μαύρο clutch. Η Κάιλι Τζένερ ξεχώρισε ανάμεσα στους μαυροφορεμένους με ένα κατακόκκινο cocktail dress, ασορτί κόκκινες γόβες και σκούρα γυαλιά ηλίου.

Δες τα looks παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.