CELEBRITIES

H Άσλεϊ Γκράχαμ δίνει μια από τις καλύτερες συμβουλές σε όσες γυναίκες θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2024

H Άσλεϊ Γκράχαμ δίνει μια από τις καλύτερες συμβουλές σε όσες γυναίκες θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα
IG @ashleygraham
Μέσα από ένα σύντομο και hot βίντεο της, η Άσλεϊ Γκράχαμ εμπνέει γυναίκες να ασχοληθούν και να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση

Έχει κοσμήσει μερικά από τα εξώφυλλα των διασημότερων περιοδικών και κυρίως έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα σε ό,τι αφορά τα στερεότυπα για τα κιλά και το σώμα. Η Άσλεϊ Γκράχαμ, πέρα από πόζες και hot λήψεις, ξέρει καλά και από αυτοπεποίθηση και αυτό είναι που «πουλάει καλά».

Μέσα από ένα βίντεο της, όπου τη βλέπουμε να ετοιμάζεται και να ντύνεται μπροστά από την υπο-κατασκευή ντουλάπα πολυτελείας της, αποφασίζει να μοιραστεί την καλύτερη συμβουλή επιχειρηματικότητας που έχει λάβει ποτέ.

«Ξεκινήστε προτού νιώσετε έτοιμες», τονίζει η ίδια. «Για μένα τα πάντα είχαν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι με ρωτούσαν πώς γίνεται να έχω τέτοια αυτοπεποίθηση και πώς την απέκτησα. Και τότε κατάλαβα ότι το brand και η πλατφόρμα μου θα αφορούσε την αυτοπεποίθηση», εξομολογήθηκε η ίδια.


Διευκρίνισε όμως πως τίποτα δεν συμβαίνει μέσα σε μια νύχτα. «Μπορεί να τα κάνω όλα να δείχνουν εύκολα, αλλά δεν είναι». Μιλώντας για την επιχείρηση της, τόνισε πως προσπάθησε να δημιουργήσει ένα μέρος στο οποίο θα νιώθει εμπνευσμένη και σίγουρη για τον εαυτό της. «Δεν έχει σημασία πάντα η μετάβαση, αλλά το να δημιουργείς ένα μέρος που σε ανεβάζει ψυχολογικά», δήλωσε το διάσημο μοντέλο.

Σύμφωνα με την ίδια, αν πρέπει να κρατήσετε μια και μόνο συμβουλή, «είναι να ξεκινήσετε πριν νιώσετε έτοιμοι. Απλά κάντε το. Στηριχτείτε στο ότι οι άνθρωποι γύρω σας, σας ζητάνε συμβουλές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.