CELEBRITIES

Μπραντ Πιτ: Θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία που ετοιμάζει ο Ταραντίνο


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2024

Μπραντ Πιτ: Θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία που ετοιμάζει ο Ταραντίνο
Splash News
Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε περιγράψει τον Μπραντ Πιτ, ως «έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες αστέρες του κινηματογράφου»

Η συμπάθεια και η στενή σχέση ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον Κουέντιν Ταραντίνο, δεν κρύβεται και οι δυο αστέρες του κινηματογράφου ετοιμάζουν μια ακόμη συνεργασία τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο Μπραντ Πιτ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο «The Movie Critic».

Να σημειωθεί πως η τελευταία τους κινηματογραφική συνεργασία ήταν στη ταινία του 2019 «Once Upon a Time in Hollywood», με τον Πιτ να παίρνει το παρθενικό του Όσκαρ στην κατηγορία β΄ανδρικού ρόλου. Οι ταινίες «Inglourious Basterds» του 2009 και η «True Romance» του 1993, είναι επίσης δυο κινηματογραφικές επιτυχίες που φέρουν τα ονόματα και των δυο.

Jenny.Gr
Splash News
  • Σχετικά με την νέα και τελευταία ταινία του Ταραντίνο

Όσον αφορά την υπόθεση της νέας ταινίας διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες το 1977 και αφορά έναν κριτικό που εργάζεται σε περιοδικό που ονομάζεται The Popstar Pages. Ο Ταραντίνο έχει πει ότι «βασίζεται σε έναν τύπο που έζησε πραγματικά, αλλά δεν ήταν ποτέ πραγματικά διάσημος και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για παλιοφυλλάδες. Ήταν πολύ αγενής, ξέρετε. Έβριζε. Χρησιμοποιούσε ρατσιστικές προσβολές. Αλλά οι μαλ@@ες του ήταν πραγματικά αστείες. Ήταν εκνευριστικά αγενής».

«Έγραφε για mainstream ταινίες και ήταν ο κριτικός δεύτερης γραμμής», δήλωσε επίσης ο Ταραντίνο στο Deadline, στο περιθώριο του περσινού φεστιβάλ των Καννών. «Νομίζω ότι ήταν ένας πολύ καλός κριτικός.Ήταν πολύ κυνικός».

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Μπραντ Πιτ. Ωστόσο αναμένεται να δούμε τον Πιτ να συμπρωταγωνιστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο θρίλερ της Apple Wolfs.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.