CELEBRITIES

H Λίντα Εβαντζελίστα δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια της μαστεκτομής


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2024

H Λίντα Εβαντζελίστα δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια της μαστεκτομής
Zeit Magazine/ Cass Bird
Φωτογραφήθηκε για το γερμανικό περιοδικό Zeit, ποζάροντας στη φωτογράφο Κας Μπερντ

«Σκάψε μία τρύπα στο στήθος μου. Δεν με νοιάζει να φαίνομαι ωραία. Θέλω να κάνεις ανασκαφή. Θέλω να δω τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Καταλαβαίνεις; Δεν πρόκειται να πεθάνω από αυτό». Αυτό είπε στον ογκολόγο της η Λίντα Εβαντζελίστα, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο του μαστού. Το supermodel των 90s ξεκίνησε τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά το 2018. «Το βρήκαν στη μαστoγραφία που κάνω κάθε χρόνο», είχε πει σε συνέντευξή της στη WSJ. Τον Ιούλιο του 2022, όμως, ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι ο καρκίνος του μαστού είχε επιστρέψει.

Αλλά, κατάφερε να τον νικήσει. Αυτή η εμπειρία την έκανε να συνειδητοποιήσει πως το μέλλον είναι αβέβαιο, γι΄αυτό και νιώθει ευγνώμων για κάθε στιγμή της ζωής της. Και τώρα, φωτογραφήθηκε για το γερμανικό περιοδικό Zeit, ποζάροντας στον φακό της φωτογράφου Κας Μπερντ. Αυτή η φωτογράφιση όμως, είναι διαφορετική. Σε αυτή τη φωτογράφιση, η Λίντα Εβαντζελίστα δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια της μαστεκτομής της. «Αυτό συνέβη όταν η Κας Μπερντ με ώθησε να βγω έξω από τη ζώνη ασφάλειάς μου - και χαίρομαι που το έκανε», έγραψε η ίδια στη λεζάντα μιας ανάρτησής της στο Instagram, όπου και ευχαρίστησε τη φωτογράφο και τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο project για το περιοδικό.

Στη συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή πίστεψε πως δεν θα ξαναδουλέψει. Όταν το 2021 δημοσιοποίησε ότι το σώμα της είχε «παραμορφωθεί βάναυσα» και «μόνιμα» μετά από μια σειρά αποτυχημένων αισθητικών επεμβάσεων, ο μοναδικός της στόχος ήταν να μπορέσει να περπατήσει ξανά, χωρίς να ντρέπεται. Τελικά, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Κατάφερε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, και σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους. Είναι χαρούμενη που είναι ζωντανή, και απλώς γιορτάζει τη ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.