CELEBRITIES

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του όγδοου παιδιού της, πήρε μέρος σε παγκόσμια καλλιστεία


Μάγκυ Πετροπούλου

3 Φεβρουαρίου 2024

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του όγδοου παιδιού της, πήρε μέρος σε παγκόσμια καλλιστεία
Instagram
Η ιστορία της Χάνα Νίλεμαν έγινε το απόλυτο viral

Σήμερα, σε αυτό το άρθρο θα σου μιλήσω για την περίπτωση μιας 33χρονης που μόλις έγινε ξανά μητέρα, αλλά αυτό δεν έβαλε φρένο στα όνειρά της και να πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Mrs. World που έγινε στο Λας Βέγκας.

Αναφέρομαι στην Χάνα Νίλεμαν που μπορεί να έφερε στον κόσμο το μωρό της, δύο εβδομάδες πριν, αλλά φόρεσε κανονικά το εντυπωσιακό της φόρεμα, ισορρόπησε πάνω στα ψηλοτάκουνά της και χάρισε το πιο λαμπερό της χαμόγελο στους κριτές.

Ίσως μάλιστα να την έχεις πετύχει στα social media, αφού είναι μια influencer που ζει στη Γιούτα και ανεβάζει τον τρόπο ζωή της, αυτόν μιας νοικοκυράς που ζει σε μια φάρμα με την οικογένειά της.

Jenny.Gr
Instagram

Το ίδιο έκανε και τώρα, με ενσταντανέ από τα παρασκήνια του διαγωνισμού, θηλάζοντας το νεογέννητο παιδί της -είναι μάλιστα το όγδοο- την ώρα που ετοιμαζόταν να βει στο catwalk με σκοπό να εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο διεθνή διαγωνισμό Mrs. World, όπου παντρεμένες γυναίκες από όλο τον κόσμο διεκδικούν το στέμμα.

Η Χάνα Νίλεμαν, η οποία είναι πρώην μπαλαρίνα με σπουδές στο Julliard μίλησε στους New York Times για την εμπειρία της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πολλές από εμάς έχουμε παιδιά και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία ντροπή στο να δείξω ότι μόλις γέννησα ένα μωρό. Για παράδειγμα, δεν γίνεται να έχω απόλυτα επίπεδη κοιλιά».

Jenny.Gr
Instagram


Πώς είναι να διαγωνίζεσαι με ένα νεογέννητο

Η εμπειρία της στα καλλιστεία, την οποία όπως σου είπα μοιραζόταν με τους followers της, έγινε viral, αποδεικνύοντας πως μια 33χρονη που μόλις έγινε μητέρα μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά της με απόλυτη επιτυχία και να είναι ταυτόχρονα και μητέρα και βασίλισσα της ομορφιάς.

Σε μια από τις φωτογραφίες, κάθεται σε μια καρέκλα και να θηλάζει το μωρό της, ενώ οι μακιγιέρ και οι κομμωτές βρίσκονται γύρω της για να της δώσουν το τελικό της look,

Jenny.Gr
Instagram

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο λικνίζεται μπρος πίσω ενώ θηλάζει το μωρό της, φορώντας μια υπέροχη δημιουργία.

Μα τα κάνει όλα μόνη της ή έχει τελικά νταντάδες;

Αν και πολλοί από τους followers της υποστηρίζουν πως η Χάνα έχει σίγουρα πολλές νταντάδες τις οποίες κρύβει από τα φώτα και φυσικά από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η ίδια επιμένει για το αντίθετο.

Κι όμως, δηλώνει πως δεν έχει και πως έχει προσλάβει μόνο μια μπέιμπι σίτερ για να βγαίνει που και που με τον άντρα της και μια δασκάλα για «κατ’ οίκον εκπαίδευση» των παιδιών της.

Η απάντησή της που έγινε viral και η αγροτική ζωή

Την προηγούμενη χρονιά που η Χάνα στέφθηκε Mrs. America, έγινε Νο 1 αγαπημένο θέμα συζήτησης στα social media, λόγω της απάντησής της σε μια ερώτηση σχετικά με την γυναικεία ενδυνάμωση.

Η ίδια είχε πει: «Όταν κρατάω το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά μου, το αίσθημα της μητρότητας και το να το φέρνω στη γη, είναι το πιο ενδυναμωτικό συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ».

Αυτή ήταν η καθοριστική στιγμή που έγινε σταρ του Instagram, αφού από τους 200.000 followers έφτασε στους σχεδόν εννέα εκατομμύρια.

Καθημερινά, αρμέγει την αγελάδα της, ψήνει ψωμί με προζύμι, κέικ και άλλες λιχουδιές και φροντίζει τα παιδιά της, κάνοντας μια ζωή που είναι πια... brand και ονομάζεται Ballerina Farm.

Επίσης μπορείς να αγοράσεις και κάτι από αυτά που πουλάει, όπως αφυδατωμένες συσκευασίες με το προζύμι της, κρουασάν, μια ποδιά και ένα σετ πιάτων.

Κι αν αναρωτιέσαι πως αντέχει οικονομικά, κάνοντας μια τέτοια ζωή, τότε κάπου εδώ να σε ενημερώσω πως ο πατέρας του συζύγου της, Ντάνιελ, είναι ο Ντέιβιντ Νίλεμαν, ο οποίος ίδρυσε την JetBlue και άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η απάντησή της στους επικριτές

Υπήρχαν εννοείται και πολλοί επικριτές που τόνιζαν πως θέτει θέτει μη ρεαλιστικά πρότυπα για τις γυναίκες που έχουν πρόσφατα γεννήσει.

Η ίδια απάντησε σε αυτούς μέσα από New York Times το εξής: «Τα καλλιστεία δεν είναι σαν να τρέχω σε μαραθώνιο. Είμαι κυριολεκτικά σε μια καρέκλα και με περιποιούνται, ως επί το πλείστον».

Τέλος, για την ιστορία, η Χάνα δεν πέρασε στην πρώτη εξάδα με την Mrs Germany να κερδίζει τελικά το στέμμα. Αυτό όμως δεν την πτόησε καθόλου.

Έβαλε στην άκρη τα εντυπωσιακά ρούχα και τα ψηλοτάκουνα, πήρε αγκαλιά το μωρό της και επέστρεψε στη ζωή της, στη φάρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.