CELEBRITIES

Έιμι Γουάινχαουζ: Μετά το teaser ήρθε το trailer της ταινίας για τη ζωή της


Μάγκυ Πετροπούλου

3 Φεβρουαρίου 2024

 Έιμι Γουάινχαουζ: Μετά το teaser ήρθε το trailer της ταινίας για τη ζωή της
Instagram
Υπομονή μέχρι τον Μάιο που θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες.

Μετά το teaser που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, έχουμε το πρώτο trailer για τη βιογραφική ταινία της Έιμι Γουάινχαουζ, με τίτλο «Back to Black» - η μεγαλύτερη επιτυχία της που τραγουδάμε ακόμα φανατικά μέχρι και σήμερα.

Με πρωταγωνίστρια τη Μαρίσα Αμπέλα στον ρόλο της θρυλικής τραγουδίστριας, σε σκηνοθεσία Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον και σενάριο Ματ Γκρίνχαλγκ.

Σε αυτήν εμφανίζονται επίσης ο Τζακ Ο' Κόνελ ως ο σύντροφος της μουσικού, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ, και ο Έντι Μάρσαν ως ο πατέρας της, Μιτς.

Δες το τρέιλερ της ταινίας:


Να σου θυμίσω πως η Γουάινχαουζ πέθανε στο σπίτι της στο Camden του Λονδίνου το 2011 και ο Asif Kapadia σκηνοθέτησε το 2015 ένα βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της.

Η οικογένεια Γουαινχάουζ υπέγραψε συμφωνία με τους παραγωγούς Monumental για την παραγωγή μιας ταινίας το 2018 και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το 2023.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο. Και φυσικά ανυπομονούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.