CELEBRITIES

Έιμι Γουάινχαουζ: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή της τραγουδίστριας


JTeam

12 Ιανουαρίου 2024

Έιμι Γουάινχαουζ: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή της τραγουδίστριας
Splash News
Στο «Back to Black» η Μαρία Αμπέλα υποδύεται την Έιμι Γουάινχαουζ

Ήταν 23 Ιουλίου του 2011, όταν η Έιμι Γουάινχαουζ βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της, στο Λονδίνο. Λίγα λεπτά αργότερα, η σορός της μεταφέρεται στο νεκροτομείο, όσο θαυμαστές συγκεντρώνονται έξω από το διαμέρισμα της με κλίμα οδύνης να επικρατεί. Το μυαλό όλο στην αιτία θανάτου πήγε στις καταχρήσεις και oι υποθέσεις επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η Γουάινχαουζ έχασε τη ζωή της από δηλητηρίαση με αλκοόλ. Ύστερα, από «άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος» η Έιμι Γουάινχαουζ κατέληξε, ανέφεραν δημοσιεύματα της εποχής.

Η προσωπικότητα της, όπως και το ταλέντο της όμως, στιγμάτισαν τη διεθνή κουλτούρα και ιδιαίτερα την σόουλ. Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή της Γουάινχαουζ, η θρυλική αυτή προσωπικότητα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε και το teaser trailer, υπό τους ήχους του «Back to Black» και περιλαμβάνει σκηνές από την άνοδο της Έιμι Γουάινχαουζ, αλλά και πλάνα που αφορούν την προσωπική της ζωή, μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ, τον οποίο υποδύεται ο Τζακ Ο’ Κόνελ.

Jenny.Gr
@IMDb

Περισσότερα για την νέα ταινία «Back to Black»

Η ταινία «Back to Black», σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, αποτελεί μια ματιά στα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας, την πορεία της προς τη διασημότητα και την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.