WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 ταινίες με έντονες ερωτικές σκηνές που παίζουν τώρα στο Netflix


JTeam

10 Ιανουαρίου 2024

5 ταινίες με έντονες ερωτικές σκηνές που παίζουν τώρα στο Netflix
Από ρομαντικές, "χόρνι" και σύγχρονες -οι ερωτικές σκηνές στο Netflix κυριαρχούν

H αγάπη του κοινού για τους έντονους, παθιασμένους, ανεξίτηλους και κάπως σαδομαζοχιστικούς έρωτες, είναι μεγάλη. Και αυτό αποκαλύπτεται από τις ταινίες που προβάλλουν τέτοιους έρωτες και γνωρίζουν τεράστια απήχηση και ανταπόκριση, από θεατές κάθε ηλικίας. Είναι η ανάγκη του κόσμου άραγε να ζει πιο «ακραίες καταστάσεις» μέσα από οθόνες; Είναι η ανάγκη για ταύτιση; Ή απλώς η ανάγκη για χαλάρωση μέσα από ερωτικές ιστορίες και ρόλους;

Οι λόγοι που τέτοιες ταινίες βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στο Netflix και όχι μόνο είναι πολλοί. Αλλά σε αυτό το άρθρο δεν θα τους αναλύσουμε. Εδώ, θα βρεις 5 ταινίες που "στριμάρουν" τώρα στο Netflix και σου υπόσχονται ανεπανάληπτες ερωτικές σχέσεις και υπερβολικά hot ερωτικές σκηνές:

  • The Perfect Find

Jenny.Gr

Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες ταινίες του κοινού, καθώς παρουσιάζει το σεξ και τον έρωτα, μέσα από την γυναικεία απόλαυση. Το focus στην συγκεκριμένη ταινία, πέφτει στους γυναικείους οργασμούς, οι οποίοι είναι από τη φύση τους πιο πολύπλοκοι σε σχέση με τους ανδρικούς. Σε περίπτωση που θες να παρακολουθήσεις ένα love story, το οποίο βάζει σε πρώτο πλάνο την γυναικεία απόλαυση, οφείλεις να τσεκάρεις το «The Perfect Find»

  • Lady Chatterley's Lover

Jenny.Gr

Πρόκειται για ταινία εποχής, (βλέπε Bridgerton) και έχει μερικές από τις πιο hot σκηνές που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Δραματική ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές την Έμα Κόριν και τον Τζακ Ο'Κόνελ. Αν θες να δεις την lady Chatterley να απογοητεύεται από τον σύντροφο της και να ανακαλύπτει τις σεξουαλικές της ορμές χάρη στον κυνηγό του παλατιού της, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

  • Fair Play

Jenny.Gr

Εδώ θα δεις και την Φοίβη του Bridgerton. Στο «Fair Play» όμως θα την βρεις σε ρόλο οικονομικής αναλύτριας, η οποία παίρνει προαγωγή στη δουλειά της και βλέπει τη σχέση της με τον συνεργάτη της και σύντροφο της να αλλάζει. Καυτές ερωτικές στιγμές, δράματα και γυμνά πλάνα, στο «Fair Play» λοιπόν για τις κρύες νύχτες του Γενάρη.

  • Happy Ending

Jenny.Gr

Δεν θα μπορούσε να λείπει λίγος ρομαντισμός, ωστόσο σε αυτή την ταινία έχει ένα twist. Η Λούνα, πρωταγωνίστρια της ταινίας, έχει βιώσει 132 οργασμούς -οι οποίοι όμως είναι όλοι προσποιητοί. Παρά το γεγονός πως η σχέση της με τον Μίνκ είναι υπέροχη και ιδανική, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν έχει βιώσει ποτέ κάποιον οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Μέχρι που έρχεται ένα τρίο με μια κοινή τους φίλη, και όλα αλλάζουν.

  • The Last Letter From Your Lover

Jenny.Gr

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζότζό Μόγιες, έχουμε μια δημοσιογράφο από το Λονδίνο, η οποία ανακαλύπτει ορισμένα γράμματα, που μαρτυρούν μια ανεπανάληπτη ερωτική ιστορία. Ένα ζευγάρι του 60' και η ιστορία αγάπης του, είναι ικανή να σου προκαλέσει, δάκρια, συγκίνηση, έρωτα και πολλά ακόμη συναισθήματα για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.