UPDATE

5 ρομαντικές ταινίες για να δεις με τον σύντροφο σου, χωρίς να βαρεθείτε


Τόνια Τζάφερη

17 Δεκεμβρίου 2023

5 ρομαντικές ταινίες για να δεις με τον σύντροφο σου, χωρίς να βαρεθείτε
@IMDb
Έρωτας, ρομαντισμός, περιπέτεια και γιορτές πάνε μαζί -στις ταινίες τουλάχιστον, και σπάνια στην πραγματική ζωή

Αν περιμένεις να βρεις εδώ τις πιο ψαγμένες και περίπλοκες ταινίες, για να παρακολουθήσεις με τον σύντροφο σου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές -τότε αυτή η ανάρτηση δεν είναι για σένα. Αυτή τη μελαγχολική Κυριακή, θα δούμε μαζί μερικές απλές, βασικές και ρομαντικές ταινίες, τις οποίες μπορείς να καταφέρεις να δεις με τη σχέση σου, χωρίς όμως να βαρεθείτε και χωρίς να ξεράσετε από τη τόση γλύκα.

Me Before You

Θα ξεκινήσω με μια προσωπική μου αγαπημένη, την οποία προφανώς και μπορείς να βάλεις και μόνη σου, για εκείνες τις ημέρες που θες απλά να χαλαρώσεις και να αφήσεις για λίγο τα συναισθήματα σου ελεύθερα. Τι και αν την δεις με παρέα, τι όχι, το συναίσθημα στο τέλος, είναι μοναδικό. Πρόκειται για την ταινία «Me Before You», με την Εμίλια Κλάρκ και τον Σαμ Κλάφλιν. Ο τίτλος δεν με είχε ενθουσιάσει πολύ, αλλά η όλη ιστορία είναι εύπεπτη, ρομαντική και σε εμπνέει. Για το τέλος όμως, ετοιμάσου να ρίξεις πολλά δάκρια (πολλά όμως). Το σίγουρο είναι πως θα σε δικαιώσει ο χρόνος που θα της αφιερώσεις.

Love Actually

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να τη δεις, μιας και είναι και Χριστουγεννιάτικη πέρα από ρομαντική. Μια ταινία με αρκετές ιστορίες αγάπης, τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, μα όλες με μια κοινή βάση. Απλή, ρομαντική, και με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, θα σε κάνει να εκτιμήσεις λίγο περισσότερο, το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου, τις φετινές γιορτές.

Hitch

Jenny.Gr

Δεν θα την έλεγε κανείς και πολύ ρομαντική , αλλά έχει να κάνει με έρωτες, φλερτ, και κατακτήσεις. Ο Γουίλ Σμιθ διεκδικεί την Έβα Μέντες και ταυτόχρονα δίνει μερικές από τις καλύτερες συμβουλές στον φίλο του, ο οποίος «κυνηγάει» την γυναίκα των ονείρων του. Περιπέτεια, ανατροπές, φλερτ, και τσακωμοί έρχονται να δέσουν όμορφα και διασκεδαστικά σε μια αγαπημένη, παλιά και κλασσική ταινία. Θα περάσεις όμορφα βλέποντας την, στο υπόσχομαι.

How to Lose a Guy in 10 Days

Eπίσης πιο διασκεδαστική ταινία, κλασσική Αμερικάνικη ρομαντική κομεντί, για τις ώρες που θες απλά να αφεθείς και να χαλαρώσεις με τη σχέση σου. Δεν είναι η πιο συναρπαστική ταινία που θα δεις ποτέ στη ζωή σου, αλλά έχει τον Μάθιου Μακόναχι, ο οποίος είναι από μόνος του ένα θέαμα. Η Κέιτ Χάντσον από την άλλη, μια δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη, προσπαθεί να βρει τι είναι αυτό που ξενερώνει τους άντρες και κάνει τα πάντα για να χάσει τον Μακόναχι, αφού έτσι προτρέπει το νέο της άρθρο -μόνο που τα πράγματα εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά.

Four Weddings and a Funeral

Μπορεί να μην συμπαθούμε πολύ τον Χιού Γκράντ και έχουμε τους λόγους μας γι' αυτό, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε, ειδικά στα 90's. Kλασσική ρομαντική ταινία που σε κάνει να αναρωτηθείς, τι γίνεται όταν ένας Άγγλος, αδέξιος, ανώριμος και αξιολάτρευτος, ερωτεύεται μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο, την οποία κινδυνεύει να χάσει για πάντα;