CELEBRITIES

Αν Χάθαγουεϊ: Βίντεο που κυκλοφορεί διχάζει τους θαυμαστές για τη συμπεριφορά της


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

Αν Χάθαγουεϊ: Βίντεο που κυκλοφορεί διχάζει τους θαυμαστές για τη συμπεριφορά της
Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανοίξει μια έντονη συζήτηση σχετικά με το εάν η ηθοποιός ήταν αγενής προς το κοινό

Έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο από το παρελθόν, στο οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αρνείται να βγάλει φωτογραφίες με θαυμαστές της. Το viral – πλέον βίντεο, που αναρτήθηκε στο «X», το 2022, έδειχνε τη σταρ της ταινίας «Devil Wears Prada» να μιλάει με τους θαυμαστές της, ενώ περπατούσε προς το αυτοκίνητό της μετά την επίδειξη μόδας του Valentino στην Ιταλία.

Στο βίντεο, η Αν Χάθαγουεϊ φαίνεται να λέει «ηρέμησε» στα ιταλικά, ενώ έκανε νόημα στους θαυμαστές να καθίσουν πιο μακριά. «Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες με όλους», δήλωσε η ηθοποιός. «Αλλά θα σταθώ εδώ και θα σας χαιρετήσω αν θέλετε να βγάλετε μια φωτογραφία. Δεν μπορώ να υπογράψω, είστε πάρα πολλοί», τόνισε. «Λυπάμαι, αλλά θέλω να έχετε κάτι, οπότε αν θέλετε θα σας χαιρετήσω λίγο. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», πρόσθεσε.

Οι αντιδράσεις στα social media

Το συγκεκριμένο απόσπασμα που έχει επανέλθει τις τελευταίες ημέρες στα social media, έχει ανοίξει μια έντονη συζήτηση σχετικά με το εάν η ηθοποιός ήταν αγενής προς το κοινό. Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν ότι δεν έδειξε σεβασμό στους θαυμαστές που περίμεναν έξω στον δρόμο για μια φωτογραφία.

«Φαίνεται ευγενική. Θα μπορούσε απλά να φύγει και να τους σνομπάρει», έγραψε ένας χρήστης σε σχόλιο στο «X». «Τουλάχιστον το έκανε ευγενικά», «πολύ ευγενική, θα μπορούσε εύκολα να τους αγνοήσει», ήταν μερικά ακόμα σχόλια.

Προφανώς, όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέλαβαν αρνητικά αυτή τη συμπεριφορά της. «Με τον χρόνο που χρειάστηκε για να είναι συγκαταβατική, θα μπορούσε ενδεχομένως να υπογράψει και να βγάλει τις φωτογραφίες. Ήταν περιττή». «Κυρίως συγκαταβατική», «αγενής και ψεύτικα ευγενική ταυτόχρονα», έγραψε ένας άλλος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.