CELEBRITIES

Grammys 2024: Η Κάιλι Μινόγκ κέρδισε το πρώτο της Grammy έπειτα από 20 χρόνια


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

Grammys 2024: Η Κάιλι Μινόγκ κέρδισε το πρώτο της Grammy έπειτα από 20 χρόνια
Getty Images
«Αυτό είναι η αρχή της επόμενης εποχής»

Το πρώτο της βραβείο Grammy για την καλύτερη ποπ χορευτική ηχογράφηση για την παγκόσμια επιτυχία της Padam Padam, από το άλμπουμ της Tension του 2023 κέρδισε η Κάιλι Μινόγκ έπειτα από 20 χρόνια.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο πήρε το όνομά του από τον ήχο της καρδιάς, χάρισε στην αγαπημένη σταρ το δεύτερο βραβείο Grammy στην καριέρα της. Προηγουμένως είχε κερδίσει την καλύτερη χορευτική ηχογράφηση το 2004 για το «Come Into My World». Το single ξεχώρισε το 2023 και από το περιοδικό TIME, μπαίνοντας στη δεκάδα με τα κορυφαία τραγούδια για τη χρονιά που πέρασε.

Η Κάιλι Μινόγκ, στο κόκκινο χαλί ευχαρίστησε την LGBTQ+ κοινότητα, δεδομένου ότι αποτελεί το θεμέλιο της βάσης των θαυμαστών της. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε μαζί μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα από τα βαριά και τα δύσκολα». «Διανύουμε τα υψηλά, τα χαμηλά και τα ενδιάμεσα μαζί, και να ξέρετε ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι η αρχή της επόμενης εποχής».

Όταν κυκλοφόρησε το 2023, το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε το single της Μινόγκ με την υψηλότερη επίδοση στα βρετανικά charts εδώ και μια δεκαετία. Στις ΗΠΑ, το Padam Padam έγινε το πρώτο της top 10 τραγούδι στα dance/electronic charts του Billboard. Στην Αυστραλία, έγινε η πρώτη της top 40 επιτυχία στα charts της Aria από το Timebomb του 2012.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.