CELEBRITIES

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάγνωση του βασιλιά Κάρολου με καρκίνο


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάγνωση του βασιλιά Κάρολου με καρκίνο
Splash News
Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Ουίλιαμ, μετά τη διάγνωση του Κάρολου

Η ανακοίνωση πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο έγινε γνωστή τη Δευτέρα, με επίσημη ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μέχρι τώρα η βασιλική οικογένεια δεν είχε σχολιάσει τις εξελίξεις στην υγεία του βασιλιά. Ωστόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φτάνοντας σε γκαλά στο κεντρικό Λονδίνο χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο για να ρωτήσει νεότερα για τον βασιλιά Κάρολο. «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων, σας ευχαριστούμε», είπε.


Σε άλλα νέα και ο πρίγκιπας Χάρι, έφτασε στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια, για να συναντήσει τον Κάρολο. Ο βασιλιάς αναρρώνει στο Sandringham μετά την πρώτη του θεραπεία για τον καρκίνο και η Κέιτ Μίντλετον είναι στο σπίτι μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Jenny.Gr
Splash News


Ο Oυίλιαμ εθεάθη για τελευταία φορά έξω από Κλινική του Λονδίνου στις 18 Ιανουαρίου, όπου επισκέφθηκε τη σύζυγό του, η οποία επέστρεψε στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ τη Δευτέρα και πρόκειται να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.