CELEBRITIES

Oι walk-in ντουλάπες των celebrities που μοιάζουν με μπουτίκ


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2024

Celebrities Closets
Αυτές οι ντουλάπες είναι από άλλο πλανήτη

Θα μπορούσαν να είναι καταστήματα ειδών πολυτελείας; Σίγουρα ναι. Θα μπορούσαν να είναι σπίτια; Επίσης, ναι. Αλλά, είναι απλώς οι ντουλάπες- δωμάτια των celebrities. Σε κάποιες βρίσκεις κρυστάλλινους πολυελαίους, καθιστικό, έργα τέχνης, 129 τσάντες Balenciaga, κουμπί για να ζητάς σαμπάνια και μια σκάλα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Τα βασικά, δηλαδή.

Οι walk-in ντουλάπες της Jlo, της Σοφία Βεργκάρα, της Κιμ Καρντάσιαν και πολλών ακόμα celebrities, είναι κάτι παραπάνω από μια προσεκτικά επιλεγμένη γκαρνταρόμπα. Να, η Σοφία Βεργκάρα είπε στο Architectural Digest ότι η ντουλάπα της είναι ο χώρος που μένει. Εκεί περνάει τον περισσότερο χρόνο της. «Είναι σαν το όνειρο κάθε κοριτσιού», δήλωσε.

Αυτά είναι τα δωμάτια – ντουλάπες των celebrities που είναι από άλλο πλανήτη.

Jlo

Η ντουλάπα της Τζένιφερ Λόπεζ έχει το μέγεθος ενός διαμερίσματος. Εντάξει, είναι η Jlo, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχει εκατομμύρια ράφια με αμέτρητα ρούχα και μια τεράστια συλλογή τσαντών.

Cardi B

Η ντουλάπα της Cardi B έχει μια σκάλα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να επιλέγει εύκολα οποιαδήποτε από τις 23 Hermès τσάντες της;

Σοφία Βεργάκρα

Η ηθοποιός άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του πολυτελούς σπιτιού της στο Architectural Digest. Στο κέντρο της walk-in ντουλάπα της υπάρχει συρταριέρα με πολύτιμα πράγματα, όπως ένα διακοσμητικό – αντίκα από το Παρίσι, μία δική της φωτογραφία από όταν ήταν μικρότερη και πολλά ακόμα συναισθηματικά αντικείμενα. Όλα αυτά μέσα σε αμέτρητα παπούτσια, τσάντες και ρούχα.

Κιμ Καρντάσιαν

H ντουλάπα της Κιμ Καρντάσιαν μοιάζει περισσότερο με μπουτίκ, παρά με ντουλάπα. Πριν λίγο καιρό μας είχε δείξει ένα σημείο από την ντουλάπα της, γεμάτο από τσάντες του οίκου μόδας Balenciaga. Συνολικά, η συλλογή της μόνο σε τσάντες του οίκου φτάνει στα 360.000 ευρώ.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Στην ντουλάπα της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν κάθε παπούτσι, ρούχο και οποιαδήποτε τσάντα έχει θέση. Σε αυτό το IG post, βλέπεις ένα μέρος της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.