CELEBRITIES

Ο Κίλιαν Μέρφι θα επέστρεφε «ευχαρίστως» στο «Peaky Blinders» ως Τόμας Σέλμπι


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κίλιαν Μέρφι θα επέστρεφε «ευχαρίστως» στο «Peaky Blinders» ως Τόμας Σέλμπι
IG @peakyblindersofficial
Ο Κίλιαν Μέρφι θα επαναλάμβανε τον ρόλο ως Σέλμπι

Μια ερώτηση που μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς, έλαβε επιτέλους την απάντησή της. Ναι, ο Κίλιαν Μέρφι, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε λίγο παραπάνω μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Peaky Blinders» θα επέστρεφε «ευχαρίστως» στον ρόλο του ως Τόμας Σέλμπι.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ A’ Ανδρικού Ρόλου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Desert Island Discs» του BBC Radio 4, και αποκάλυψε ότι εάν του δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψει στον ρόλο του Σέλμπι, θα το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. «Εάν υπάρξει περαιτέρω ιστορία για να ειπωθεί, και αν ο Στίβεν Νάιτ παραδώσει ένα σενάριο όπως ξέρω ότι μπορεί, τότε θα είμαι εκεί», δήλωσε.

«Θέλω να πω, αν θέλουμε να δούμε τον 50χρονο Τόμας Σέλμπι, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε». O ίδιος, αποκάλυψε πως για τον συγκεκριμένο ρόλο, «δεν ήμουν η προφανής επιλογή σωματικά». «Δεν ξέρω αν έπεισα τον Στίβεν στη συνάντηση, αλλά μετά του έστειλα ένα μήνυμα που έλεγε: “Θυμήσου, είμαι ηθοποιός”. Και το πιστεύω αυτό. Νομίζω ότι είναι καθήκον μας ως ηθοποιοί να μεταμορφωνόμαστε σε ό,τι απαιτεί ο ρόλος», σημείωσε ο Κίλιαν Μέρφι.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Μέρφι εξήγησε και την προσέγγιση που υιοθέτησε για να παίξει τον Οπενχάιμερ, στην ομώνυμη ταινία. Όπως είπε, συνειδητοποίησε ότι η απεικόνιση «θα ήταν τελικά μια σύνθεση του σεναρίου, όλων των πραγμάτων που απορροφούσα από αυτόν, και στη συνέχεια ένα στοιχείο του εαυτού του μέσα σε αυτό. Και μετά τα βάζεις όλα αυτά, και προκύπτει η εκδοχή του Κρις (Νόλαν) και η δική μου εκδοχή του Οπενχάιμερ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.