CELEBRITIES

Η Μπιγιονσέ μας εύχεται «Happy Valentine's Day» με ένα sexy video


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Φεβρουαρίου 2024

Η Μπιγιονσέ μας εύχεται «Happy Valentine's Day» με ένα sexy video
Instagram/beyonce
Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μας ευχήθηκε η Μπιγιονσέ από το προφίλ της στο Instagram

Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μας εύχεται η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ. Με ένα Instagram video στον προσωπικό της λογαριασμό και caption «Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε εσάς, στέλνω την αγάπη μου» η Queen B μας έβαλε στο κλίμα της γιορτής με έναν sexy και στιλάτο τρόπο.

Η νικήτρια πολλών Grammy στο video φόρεσε ένα διάφανο δαντελένιο μαύρο φόρεμα με τα sexy εσώρουχά της σε κοινή θέα, διάφανα γάντια και καουμπόικο καπέλο, ενώ στο background έπαιζε το νέο της τραγούδι «Texas Hold 'Em», που κυκλοφόρησε την Κυριακή.

Εκτός όμως από το video, η Μπιγιονσέ ανέβασε και μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της JAY-Z -λόγω της ημέρα προφανώς- φορώντας το ίδιο αποκαλυπτικό φόρεμα. Επίσης είδαμε ακόμα ένα look με ένα μαύρο bodysuit, over-the-knee δερμάτινες μαύρες μπότες, κάπα και πολλά δαχτυλίδια. Χρόνια πολλά και σε σένα Μπιγιονσέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.