CELEBRITIES

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Μένουν μαζί


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2024

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Μένουν μαζί
SPLASH via Ideal Image
«Πηγαίνουν πολύ καλά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ»

Το ρομαντικό ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ και της Ινές ντε Ραμόν φαίνεται πως δυναμώνει συνεχώς, αφού πλέον έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022, και τώρα, μια πηγή επιβεβαίωσε στο περιοδικό PEOPLE ότι συγκατοικούν.

Η πηγή, που είναι από το περιβάλλον της Ραμόν, τόνισε στο περιοδικό ότι αυτό το βήμα είναι «αρκετά πρόσφατο», σημειώνοντας ότι η ίδια δεν έχει εγκαταλείψει πλήρως το δικό της σπίτι. «Πηγαίνουν πολύ καλά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», πρόσθεσε η πηγή.

Όταν ο Μπραντ Πιτ έκλεισε τα 60 του έτη, η Ινές ντε Ραμόν βρέθηκε σε ένα πάρτι που ετοίμασε ο ηθοποιός, στο οποίο ήταν πολύ στενοί φίλοι του. Παρά το γεγονός ότι ο ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί, την περασμένη Πέμπτη βγήκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ο Πιτ τίμησε τον φίλο του Μπράντλεϊ Κούπερ με το βραβείο του εξαιρετικού ερμηνευτή της χρονιάς. Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν, κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ σε κάποιες φαίνεται ο Πιτ να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί της συντρόφου του.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, το ζευγάρι πήγε μαζί στο 12ο ετήσιο Art+Film Gala του LACMA, στο Λος Άντζελες και οι πληροφορίες ανέφερε πως «ήταν πολύ τρυφεροί. Γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.