CELEBRITIES

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έβαλε τις κόρες του να προπονηθούν με πεζοναύτες, για να τις αφήσει να ζήσουν στη Νέα Υόρκη


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2024

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έβαλε τις κόρες του να προπονηθούν με πεζοναύτες, για να τις αφήσει να ζήσουν στη Νέα Υόρκη
Splash by Ideal Image
Πες μου ότι είσαι nepo baby χωρίς να μου πεις ότι είσαι nepo baby. Ξεκινούν η Σοφία και η Σιστίν

Οι διάσημοι μπορεί να είναι υπερπροστατευτικοί γονείς –αυτό το γνωρίζουμε. Δεν έχουν κι άδικο, αν σκεφτεί κανείς ότι τα παιδιά τους εκτίθενται στη δημοσιότητα χωρίς καν να το ζητήσουν και χρειάζεται να προσπαθούν σκληρά να κρατήσουν απόρρητη την προσωπική τους ζωή. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ωστόσο, ίσως και να το παράκανε. Προσέλαβε πεζοναύτες για να εκπαιδεύσουν τις κόρες του, πριν μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη. Κανονικούς πεζοναύτες.

Σε συνέντευξη που έδωσαν στη New York Post, η Σιστίν και η Σοφία Σταλόνε δήλωσαν ότι προπονήθηκαν σαν τον Ρόκι Μπαλμπόα, για να τους επιτρέψει ο μπαμπάς τους να φύγουν από το Λος Άντζελες και να ζήσουν στο Μεγάλο Μήλο.

«Ήταν πανδύσκολο. Ήμασταν στο δάσος για περίπου έξι ώρες», είπε η Σιστίν. «Μας έδερναν αυτοί οι άντρες, κανονικά. Ήταν σοβαρή προπόνηση. Και δεν εκπλήσσομαι που ο μπαμπάς μου μας έβαλε να κάνουμε κάτι τέτοιο καθώς όλη μας τη ζωή μεγαλώσαμε βλέποντάς τον να κάνει αυτές τις κάπως στρατιωτικές προπονήσεις αυτοάμυνας».

Η Σκάρλετ, η μικρότερη της οικογένειας, δεν χρειάστηκε να προπονηθεί με πεζοναύτες, καθώς μένει στο Μαϊάμι και ο Σταλόνε το θεωρεί ασφαλές.

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει υπερβολικό, αφού δεν νομίζουμε πως η Σιστίν και η Σοφία ζουν στο Μπρονξ, αλλά σε κάποια αρκετά πλούσια γειτονιά. Επίσης, ο μπαμπάς τους θα μπορούσε να κανονίσει να κυκλοφορούν με bodyguards που θα τις προστάτευαν. Ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε, ωστόσο; Σε δημόσια σχολεία πήγαμε και παίρναμε λεωφορείο για να κατεβούμε στο κέντρο, χωρίς να μας εκπαιδεύσουν στρατιωτικοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.