CELEBRITIES

Η Κριστίνα Αγκιλέρα μιλά για τη σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2024

Η Κριστίνα Αγκιλέρα μιλά για τη σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών
«Οι γυναίκες περνάμε πολλές δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα»

«Έχω βιώσει από πρώτο χέρι το "δύο μέτρα και δύο σταθμά" και με έχουν ντροπιάσει επειδή είμαι ανοιχτή, εκφράζομαι για σεξουαλικά θέματα και προσπαθώ να ενδυναμώσω άλλες γυναίκες. Οι άνθρωποι το φοβούνται αυτό». Αυτά – και άλλα πολλά, είπε η σούπερ σταρ, Κριστίνα Αγκιλέρα, σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό ADWEEK.

Η βραβευμένη με Grammy σταρ, μίλησε στο περιοδικό για τα στερεότυπα που εξακολουθούν να κυριαρχούν ακόμα και σήμερα σε ό,τι αφορά στη σεξουαλικότητα των γυναικών, καθώς και για το πώς το δικό της brand σεξουαλικής ευεξίας, Playground, προσπαθεί να τα καταπολεμήσει, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους και να βιώσουν την ευχαρίστηση. «Μου ήταν πολύ εύκολο να μπω σε αυτόν τον χώρο, γιατί η σεξουαλικότητα είναι τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου, του κόσμου μου, της μουσικής μου», είπε στο περιοδικό.

«Μέσα από την έρευνά μας, έχουμε μάθει ότι οι γυναίκες ντρέπονται να μιλήσουν για σεξουαλικής φύσης θέματα ή ότι είναι διαλυμένες, με κάποιο τρόπο, εάν χρειάζονται βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να εγκαταλείψουμε αυτή τη νοοτροπία», σημείωσε. Το λανσάρισμα του Playground έγινε τον Ιούνιο του 2022, αλλά η συμμετοχή της Αγκιλέρα στην ίδρυσή του αποκαλύφθηκε πέρυσι.

«Οι γυναίκες περνάμε πολλές δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα. Ντρεπόμαστε, μας βάζουν ταμπέλες, μας ελέγχουν. Ήρθε η ώρα όλα αυτά να τελειώσουν. Αυτό είναι το μέλλον αυτού του brand - να ανοίξει "πόρτες" για νέες συζητήσεις και να ενθαρρύνει τις γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους και να έχουν επίγνωση του σώματός τους».

«Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή να στιγματιστεί ως γυναίκα. Και θέλω ο γιος μου να καταλαβαίνει και να εκτιμά τους αγώνες των γυναικών, αλλά και όσα περνούν εκείνες. Να αισθάνεται κι αυτός μέρος αυτής της συζήτησης», σημείωσε η ίδια. Και το μήνυμά της; Να συνεχίσουμε να εξερευνάμε, να ανακαλύπτουμε και να μοιραζόμαστε. «Είμαι τόσο χαρούμενη που πήρα αυτή την πρωτοβουλία και που μπόρεσα να βρεθώ πίσω από το Playground με τον τρόπο που νιώθω. Θέλω να ενθαρρύνω και άλλες γυναίκες να το κάνουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.