CELEBRITIES

Η Christina Aguilera δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την 8χρονη κόρη της


JTeam

24 Απριλίου 2023

Η Christina Aguilera δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την 8χρονη κόρη της
Instagram/ xtina
Οι ιδιαίτερες λήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής βόλτας

H Christina Aguilera δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της αλλά πρόσφατα δημοσίευσε μια σπάνια λήψη της 8χρονης κόρης της, Summer. Τα στιγμιότυπα καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής βόλτας για να γιορτάσουν την ταινία Super Mario Bros.

Σε μερικές λήψεις η 42χρονη star είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Matt Rutler ενώ η λήψη που δείχνει την κόρη της κέρδισε την καρδιά των followers, οι οποίοι προκάλεσαν καταιγισμό από σχόλια.

Jenny.Gr

Η pop star έχει επίσης έναν γιο, τον 15χρονο Max με τον πρώην σύζυγό της, Jordan Bratman, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι από το 2005 μέχρι το 2011. «Είμαι ένα μεγάλο παιδί στην καρδιά και μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω και να μπορώ να ενθαρρύνω τη φαντασία τους», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Haute Living. Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης έχει πει μάλιστα ότι το να είσαι μητέρα δύο παιδιών είναι μία συνεχής εμπειρία μάθησης.

«Είσαι μέρος της ζωής αυτών των καταπληκτικών μικρών ανθρώπων και σου διδάσκουν υπομονή και πράγματα για τον εαυτό σου που δεν σου αρέσουν, τα οποία πρέπει να δουλέψεις. Είναι ένα διαρκές ταξίδι μάθησης. Μου διδάσκουν τόσα πολλά και με προκαλούν όλη την ώρα να γίνομαι καλύτερη», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, προσθέτοντας: «Όλα όσα έχω αποφασίσει να κάνω εξαρτώνται από τα παιδιά μου, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσω ότι δεν θα χάσω τον εαυτό μου και ότι πάντα θα παραμένω προσγειωμένη σε αυτό που είναι σημαντικό για μένα” είπε. “Επειδή αυτό είναι μέρος του παραδείγματος που θέλω να τους προωθήσω: να ακολουθείτε την καρδιά σας και να μην χάνετε τον εαυτό σας όταν αλλάζει η ζωή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.