CELEBRITIES

H Ζεντάγια δίνει συνέντευξη και αποκαλύπτει τα χαρίσματα του Τομ Χόλαντ


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2024

H Ζεντάγια δίνει συνέντευξη και αποκαλύπτει τα χαρίσματα του Τομ Χόλαντ
SPLASH via Ideal Image
To «rizz», η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ

Από το 2016 τους είχε απαθανατίσει μαζί ο φωτογραφικός φακός, ωστόσο μάλλον η σχέση τους βρισκόταν τότε σε αρχική φάση. Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα (και αγαπημένα) ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι δυο τους έχουν τονίσει ξανά και ξανά, πως δεν έχουν σκοπό να φέρουν περισσότερη δημοσιότητα στη σχέση τους, ενώ προσπαθούν να κρατούν τις στιγμές τους ιδιωτικές.

«Η σχέση μας είναι κάτι το οποίο προσπαθούμε πολύ να προστατέψουμε και θέλουμε να το κρατήσουμε όσο πιο ιδιωτικό γίνεται. Είναι κάτι δικό μας, το οποίο δεν επηρεάζει την καριέρα μας», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του ο Χόλαντ. Και όντως το ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια κρατά «χαμηλό προφίλ» σχετικά με τον δεσμό του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκφράζουν και δημόσια την αγάπη τους.


Μια τέτοια στιγμή είχε η Ζεντάγια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο BuzzFeed, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε ποιος από το καστ του Dune έχει το περισσότερο «rizz», δηλαδή το περισσότερο χάρισμα και ρομαντισμό. Και παρά την αρχική της προσπάθεια να δώσει μια πιο αντικειμενική απάντηση λέγοντας πως «δεν ξέρω, όλοι έχουν το δικό τους χάρισμα», τελικά απάντησε με ειλικρίνεια:

«Νομίζω πως κάποιος που έχει πολύ όμορο χάρισμα, δεν είναι βέβαια από το καστ του Dune, αλλά προσωπικά μου αρέσει πολύ, είναι ο κ. Τομ Χόλαντ», δήλωσε η Ζεντάγια. Μιλώντας λίγο ακόμη για τον σύντροφο της, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει καθόλου, η Ζεντάγια δήλωσε πως έχει εξαιρετικό χάρισμα στο να γνωρίζει ανθρώπους, να κοινωνικοποιείται, αλλά και να συναναστρέφεται με άτομα σε έναν πολυσύχναστο χώρο.

Jenny.Gr
Instagram


Από την άλλη η ίδια, είναι πιο ντροπαλή και «δεν βγαίνει εύκολα από το καβούκι της», όπως εξήγησε. «Έχει φυσικό ταλέντο στο να γνωρίζει και να μιλάει σε κόσμο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.