CELEBRITIES

Έκπληξη! Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στη συναυλία της Μαντόνα στο Βανκούβερ


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2024

Έκπληξη! Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στη συναυλία της Μαντόνα στο Βανκούβερ
Instagram
Δες βίντεο και φωτογραφίες από τη συνύπαρξή τους

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Μαντόνα, εδώ και πολλά χρόνια, δεν κάνει απλά συναυλίες αλλά μια σειρά από πάρτι που συζητιούνται και παραμένουν αξέχαστα στους φανατικούς θαυμαστές της που κάνουν τα πάντα για να κλείσουν εισιτήριο και να βρεθούν εκεί.

Αυτό έκανε για μια ακόμα φορά στο Βανκούβερ του Καναδά, έχοντας την πιο ωραία έκπληξη σε όλους. Ποια ήταν αυτή;

Μα φυσικά όπως διάβασες και στον τίτλο η εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον, την οποία υποδέχτηκε στη σκηνή, την ώρα που ερμήνευε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και συγκεκριμένα το «Vogue» - σίγουρα το ξέρεις και σίγουρα το έχεις χορέψει.

Η ηθοποιός και αιώνια... ναυαγοσώστρια -οι φωτογραφίες με το κόκκινο μαγιό είχαν μπει σε όλα τα δωμάτια των εφήβων τα χρόνια που μεσουρανούσε στην μικρή οθόνη- πρόσφερε ένα αξέχαστο σόου στο κοινό.

Φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ, μίνι φούστα και ελάχιστο μακιγιάζ αγκάλιασε και φίλησε την τραγουδίστρια και κατόπιν πήρε τον ρόλο του κριτή, τον οποίο είχαν αναλάβει σε άλλες συναυλίες μεταξύ άλλων η Τζούλια Γκάρνερ και η Κέλι Ρίπα.

Δες το βίντεο με την συνύπαρξή τους στη σκηνή:

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας η βασίλισσα της ποπ ανέβασε μάλιστα και ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, συνοδεύοντάς το με μια καρδούλα.

Δες το στόρι της Μαντόνα:

Jenny.Gr
Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.