CELEBRITIES

Τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ έγιναν 16 - Βίντεο από το ταξίδι στο Τόκιο για τα γενέθλιά τους


Μάγκυ Πετροπούλου

24 Φεβρουαρίου 2024

Τα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ έγιναν 16 - Βίντεο από το ταξίδι στο Τόκιο για τα γενέθλιά τους
Instagram
Δες πώς τα πέρασαν

Πώς στα γενέθλιά μας η μαμά μας έκλεινε έναν παιδότοπο -οκ, αναφέρομαι στις πιο τυχερές- ή μας ετοίμαζε ένα πάρτι, έτσι και η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε κάτι σχετικό για τα παιδιά της που πια είναι 16 ετών.

Και επειδή τα μεγέθη είναι δυσανάλογα και το budget της δεν έχει ταβάνι, εκείνη εννοείται πως δεν περιορίστηκε σε μια απλή τούρτα, ούτε και έκανε τσιγκουνιές, αλλά αντίθετα τα πήρε και τα πήγε ένα ταξίδι με προορισμό το φανταστικό Τόκιο.

Jenny.Gr
Instagram

Και πώς το ξέρω; Μα φυσικά επειδή ανέβασε και σχετικό υλικό στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με την εξής ατάκα: «16, ταξίδι γενεθλίων 2024».

Δες το βίντεο με τα παιδιά της στο οποίο ακούγεται το νέο της τραγούδι, «Hummingbird»:

Σε αυτό, η σταρ μαζί με τα δίδυμα, Μαξ και Έμμε, περνούν ονειρεμένες στιγμές στο Τόκιο, όπου παίρνουν μέρος σε μια παραδοσιακή ιαπωνική τελετή τσαγιού, επισκέπτονται ένα μουσείο τέχνης, απολαμβάνουν σνακ στο διάσημο mipig cafe, πηγαίνουν για δείπνο, φωτογραφίζονται κρατώντας ασημένια μπαλόνια κ.α.

Jenny.Gr
Instagram

Τα δίδυμα Μαξ και Έμμε τα απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2014.

Για την ιστορία, ο τωρινός της σύντροφός της πάντως, Μπεν Άφλεκ δεν υπάρχει πουθενά στο βίντεο, άρα προφανώς δεν ταξίδεψε μαζί τους.

Jenny.Gr
Instagram

«Νομίζω θα αλλάξουν τον κόσμο»

Σε συνέντευξή της στο Today, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει γεμάτη υπερηφάνεια και χαρά για τα παιδιά της: «Αμφισβητούν τα πάντα, εξετάζουν τα πάντα. Κάτι που είναι σπουδαίο για τον κόσμο μας. Νομίζω θα αλλάξουν τον κόσμο, για να είμαι ειλικρινής, και θα τον κάνουν πολύ καλύτερο, πολύ καλύτερο από αυτό που κάναμε εμείς».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.