CELEBRITIES

Ο Τομ Μπρέιντι είναι σίγουρος πως η σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή της ξεκίνησε πριν από χρόνια


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Τομ Μπρέιντι είναι σίγουρος πως η σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή της ξεκίνησε πριν από χρόνια
@gisele
Αν και τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι είναι σε σχέση από τον Ιούνιο, ο πρώην σύζυγός της έχει διαφορετική άποψη

Η Ζιζέλ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι το τελευταίο διάστημα φουλ ερωτευμένη με τον Χοακίμ Βαλέντε, ο οποίος είναι προπονητής της στο ζίου-ζίτσου.

Την είδηση αυτή μετέφερε το Page Six λίγες ημέρες πριν, όταν τους είδαν να φιλιούνται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γειτονιά τους στο Μαϊάμι.

Ένας άνθρωπος από το περιβάλλον τους υποστήριξε στο People ότι οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν γύρω στον Ιούνιο του 2023, οκτώ μήνες δηλαδή μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της.

Αυτό όμως δεν το δέχεται ο Τομ Μπρέιντι, ο πρώην σύζυγός της, καθώς είναι σίγουρος πως η σχέση τους δεν μετράει λίγο καιρό, αλλά έχει ξεκίνησε «πριν από χρόνια».

«Αν θέλει να αφήσει τον κόσμο να πιστεύει ότι βγαίνει με τον Χοακίμ μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι, αλλά είναι μαζί περισσότερο καιρό και δεν το πάνε αργά. Ο Τομ το έχει αποδεχτεί», δήλωσε μια πηγή στη Daily Mail.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Τομ βγαίνει ραντεβού και θέλει να ξεφύγει από τη Ζιζέλ και να δημιουργήσουν μια σχέση όπου θα μπορούν να είναι συνκηδεμόνες».

Η ίδια πηγή μάλιστα σημείωσε πως ο Μπρέιντι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Βαλέντε και θα προσπαθήσει να κρατήσει τα πράγματα φιλικά για χάρη των παιδιών του.

Jenny.Gr
Instagram

«Ο Τομ και ο Χοακίμ δεν είναι φίλοι - αλλά ο Χοακίμ είναι κοντά στα παιδιά του, οπότε ο Τομ πρέπει να βρει το καλό σε αυτόν και πιστεύει ότι είναι καλό παιδί. Αν ο Χοακίμ γίνει ποτέ πατρική φιγούρα για τα παιδιά του, ο Τομ θα μπορέσει να προσαρμοστεί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS