CELEBRITIES

Έμα Στόουν: Χρειάστηκε να φάει 60 ταρτάκια στα γυρίσματα του «Poor Things» – «Στο τέλος θέλεις να κάνεις εμετό»


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2024

Έμα Στόουν: Χρειάστηκε να φάει 60 ταρτάκια στα γυρίσματα του «Poor Things» – «Στο τέλος θέλεις να κάνεις εμετό»
GETTY IMAGES
Η Έμα Στόουν μοιράστηκε μερικές από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ταινία «Poor Things»

Οι σκηνές σεξ είναι ένα μεγάλο μέρος της ταινίας «Poor Things». Και σίγουρα ήταν μία από τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Έμα ΣτόουνΜπέλα Μπάξτερ στην ταινία, αλλά όχι η μοναδική. Ίσως, κάποιες προκλήσεις δεν τις είχε φανταστεί ούτε η ίδια.

Μιλώντας σε ένα πάνελ στο Λος Άντζελες, η αγαπημένη ηθοποιός σημείωσε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να απεικονίσει μερικές από τις ιδιορρυθμίες της Μπέλα, όπως οι διατροφικές της συνήθειες. «Η σεξουαλικότητα της Μπέλα ήταν ένα κομμάτι. Με τον τρόπο που το κάναμε, την απίστευτη συντονίστρια οικειότητας και την απομόνωση στα σετ, κατά κάποιο τρόπο ήταν το ευκολότερο κομμάτι, γιατί ήταν χορογραφημένο», τόνισε. «Εκείνες οι σκηνές ήταν γρήγορες, ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε».

Αλλά, η μεγαλύτερη δυσκολία για εκείνη ήταν «το να μάθω πώς να περπατάω ή να φάω 60 τάρτες, που μπορεί η πρώτη μπουκιά να είναι λαχταριστή, αλλά μέχρι το τέλος θέλεις πραγματικά να κάνεις εμετό. Ή η σκηνή όπου αντικρίζει για πρώτη φορά τον θάνατο και τη φθορά, ήταν πολύ πιο δύσκολη από τις γυμνές, το μόνο πράγμα για το οποίο θέλουν να με ρωτούν οι άλλοι».

H ερμηνεία της Έμα Στόουν έχει κερδίσει ήδη πολλά βραβεία φέτος, συμπεριλαμβανομένου του BAFTA της Καλύτερης Ηθοποιού για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Poor Things». H ηθοποιός, κατά την παραλαβή του βραβείου σημείωσε ότι ο ρόλος της ως Μπέλα Μπάξτερ ήταν ένα δώρο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτή την ταινία με οποιονδήποτε άλλον, πέρα από αυτό το καστ και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αυτό που ζωντανέψατε, μου προκαλεί καθημερινά δέος, σας θαυμάζω όλους».

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός έχει επίσης κερδίσει Χρυσή Σφαίρα και Critics Choice Award για τον ρόλο της. Την Κυριακή, στην τελετή απονομής των SAG, έχασε το βραβείο από τη Λίλι Γκλάντστοουν, αλλά η αντίδρασή της μας έκανε να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.