CELEBRITIES

Η Λουπίτα Νιόνγκο μιλάει για τον πρόσφατο χωρισμό της: «Η καρδιά μου ήταν ραγισμένη»


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2024

Η Λουπίτα Νιόνγκο μιλάει για τον πρόσφατο χωρισμό της: «Η καρδιά μου ήταν ραγισμένη»
PORTER/ Menelik Puryear
Η Λουπίτα Νιόνγκο εξήγησε σε συνέντευξή της γιατί επέλεξε να μιλήσει δημόσια για την προσωπική της ζωή

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Λουπίτα Νιόνγκο ανακοίνωσε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον παρουσιαστή Σελέμα Μασεκέλα, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη νέα φάση στη ζωή της. Τώρα, σε συνέντευξή της για το PORTER, η ίδια αναφέρθηκε τόσο στον λόγο που επέλεξε να μιλήσει στα social media για την προσωπική της ζωή τότε, όσο και για τα συναισθήματά της.

«Ζούσα με πολύ πόνο και η καρδιά μου ήταν ραγισμένη», σημείωσε η Λουπίτα. «Κοίταξα το περιβάλλον στα social media και σκέφτηκα ότι δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ψευδαίσθησης, ότι όλα είναι πάντα ρόδινα. Σίγουρα υπάρχει ένα μάθημα για μένα, να μάθω από αυτό και να είμαι αληθινή».

Η 40χρονη ηθοποιός, εξήγησε, επίσης, γιατί επέλεξε να μιλήσει δημόσια με την κατάσταση της σχέσης της, καθώς και γιατί μπορεί να μην το κάνει στο μέλλον. «Ήταν επειδή ένιωθα σίγουρη γι' αυτό», είπε η Λουπίτα Νιόνγκο για την απόφασή της να είναι «ανοιχτή» με τους ακόλουθούς της. Αλλά, η ίδια σημείωσε πως δεν θα το επιλέξει ξανά στο μέλλον. Και παραμένει αισιόδοξη ότι θα ξαναβρεί την αγάπη. «Ο σκοπός της ζωής μας είναι να αγαπάμε. Και γι' αυτό πρέπει να ξαναμπώ σε αυτό», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι στη δήλωσή της στο Instagram, στις 19 Οκτωβρίου 2023, η Νιόνγκο τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είναι ανάγκη μου να μοιραστώ μία προσωπική αλήθεια και να απομακρυνθώ δημόσια από κάποιον που δε μπορώ πλέον να εμπιστευτώ. Η καρδιά μου είναι κομμάτια γιατί εξαπατήθηκε ξαφνικά η αγάπη που είχε … Έχω μία τάση να κρυφτώ στις σκιές, μόνο και μόνο για να επιστρέψω στο φως όταν θα έχω ανακτήσει αρκετές δυνάμεις για να πω "η ζωή μου είναι καλύτερη έτσι". Αλλά ο πόνος που αισθάνομαι μου θυμίζει ότι είναι ίσος με τη δυνατότητα που έχω να αγαπήσω. Επίσης, επιλέγω να έρθω κατά μέτωπο με τον πόνο, να καλλιεργήσω το κουράγιο για να δω τη ζωή μου ακριβώς όπως είναι και να πω ότι και αυτό θα περάσει. Η υπόσχεση, λένε, είναι πως μία τρυφερή καρδιά γεννάει το θάρρος. Ελπίζω αυτό να είναι αλήθεια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.