CELEBRITIES

Ιρίνα Σάικ: Εμφανίστηκε με total black outfit στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και έκλεψε τα βλέμματα


JTeam

29 Φεβρουαρίου 2024

Ιρίνα Σάικ: Εμφανίστηκε με total black outfit στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και έκλεψε τα βλέμματα
IG @irinashayk
Η Ιρίνα Σάικ εντυπωσίασε ακόμα μια φορά με τις ενδυματολογικές της επιλογές

Με ένα κομψό total black outfit, εμφανίστηκε την Πέμπτη, στην Πλατεία Βαντόμ, στο Παρίσι, η αγαπημένη Ιρίνα Σάικ, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Το μοντέλο, έκανε μια άκρως εντυπωσιακή επιλογή, φορώντας μια μακριά leather καμπαρτίνα, την οποία και συνδύασε με ένα φόρεμα με δαντέλα.

Και επειδή οι ενδυματολογικές της επιλογές πάντα εντυπωσιάζουν, φυσικά από την εμφάνισή της δεν έλειπε ένα ζευγάρι knee-high μπότες, καθώς και μια μικρή κομψή τσάντα. Η Ιρίνα Σάικ, ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου από τον οίκο Balenciaga. Λίγο αργότερα, το μοντέλο περπάτησε στην επίδειξη Courrèges Fall 2024.

Πριν μερικές ημέρες, το διάσημο μοντέλο έκανε βόλτες στη Νέα Υόρκη, υιοθετώντας το mob wife aesthetic, την τελευταία τάση του TikTok. Η Ιρίνα εμφανίστηκε με ένα animal print οversized maxi παλτό, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο δαντελένιο maxi φόρεμα. Το look συμπλήρωναν μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και τα μαύρα γυαλιά ηλίου. Τα ιδιαίτερα sneakers της ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά σε όλη την εμφάνισή της, δίνοντας μια αρκετά σύγχρονη πινελιά.

Πριν λίγο καιρό, το διάσημο μοντέλο είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη μητρότητα, το κοινό parenting, την ενδυνάμωση της κόρης της και την καριέρα της ως μοντέλο. «Οι άνθρωποι γενικά, όχι μόνο στο μόντελινγκ, θέλουν να σε βάζουν σε κουτάκια. Σου βάζουν ταμπέλες», είχε τονίσει η ίδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.