CELEBRITIES

Η Χέιλι Μπίμπερ γιόρτασε τα γενέθλια του Τζάστιν με ένα τρυφερό post - «Έρωτα της ζωής μου, για πάντα»


JTeam

2 Μαρτίου 2024

Justin και Heiley Bieber
© Instagram/ Heiley Bieber
«Τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν την ομορφιά του ποιος είσαι», έγραψε μεταξύ άλλων

Η Χέιλι Μπόλντουιν Μπίμπερ γιόρτασε τα γενέθλια του Τζάστιν, ο οποίος έγινε 30 ετών (ναι, καλά διάβασες), με ένα υπερ-ρομαντικό post στο Instagram.

«30???!!??? Αυτό ήταν γρήγορο. Οι λέξεις δεν αρκούν να περιγράψουν την ομορφιά του ποιος είσαι. Χρόνια πολλά σε σένα… έρωτα της ζωής μου, για πάντα», έγραψε στη λεζάντα. Το post ξεκινούσε με ένα μίνι ασπρόμαυρο βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να μοιράζεται ένα γλυκό φιλί στο στόμα, ενώ παρακάτω υπήρχε μια φωτογραφία του Τζάστιν ως παιδί και πολλές δικές τους, ακόμα και από το γάμο τους.

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ παντρεύτηκαν το 2018 και έκτοτε έχουν ακουστεί πολλές φορές φήμες για χωρισμό. Φαίνεται, όμως, πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί και η Χέιλι φροντίζει να το «φωνάξει» μέσα από αυτό το post.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο πατέρας της Στίβεν Μπόλντουιν, εξέφρασε την ανησυχία του για το ζευγάρι και ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για αυτούς.

«Χριστιανοί, σας παρακαλώ, όταν σκέφτεστε τον Τζάστιν και τη Χέιλι, πάρτε ένα λεπτό και πείτε μία προσευχούλα για εκείνους για να έχουν σοφία, προστασία και να έρθουν κοντά στον Κύριο», έγραψε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτή η παράκληση ήταν επειδή ως celebrities δέχονται πολλά αρνητικά σχόλια και ενέργεια και τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του προσεύχονται συχνά και για τους δύο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.