CELEBRITIES

Brit Awards: Οι πιο λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί


JTeam

3 Μαρτίου 2024

Raye και Kylie Minogue στα Brit Awards
© Getty Images/ Jeff Spicer
Λάμψη, χαμόγελα και αρκετές κιτς εμφανίσεις που παραλείψαμε σε αυτό το άρθρο

Τα Brit Awards είναι βραβεία μουσικής οπότε δεν είναι ότι περιμένουμε και ιδιαίτερα εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Πράγματι, οι χθεσινές επιλογές των παρευρισκομένων ήταν από αδιάφορες έως κιτς -μέχρι και φουσκωτή καμηλοπάρδαλη υπήρχε. Πάντα υπάρχουν, όμως, παρουσίες που καταφέρνουν να κλέψουν τις εντυπώσεις για τους σωστούς λόγους.

Brit Awards: Οι πιο λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Raye

Το πρόσωπο της βραδιάς -κέρδισε 6 βραβεία- επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα με παγιέτες. Αργότερα άλλαξε σε μια τουαλέτα λευκή με μαύρες λεπτομέρειες με την οποία τραγούδισε στη σκηνή, ξυπόλητη. Και προφανώς όταν είσαι το πρόσωπο της βραδιάς δε σε πειράζει να ποζάρεις στο φακό με λαμπερή τουαλέτα κρατώντας 6 βραβεία και φορώντας λευκές παντόφλες μια χρήσης.

Dua Lipa

Η 6 φορές νικήτρια στα Brit Awards επέλεξε Doantella Versace δημιουργία για τη χθεσινή εκδήλωση. Μια μαύρη δερμάτινη εφαρμοστή τουαλέτα που άνοιγε στο κάτω μέρος. Για τη σκηνική της παρουσία επέλεξε πάλι δερμάτινα -σορτς και ανοιχτό ζακετάκι, ενώ στο τέλος πόζαρε με το βραβείο της φορώντας -μάντεψε- δερμάτινη ολόσωμη στράπλες φόρμα.

Kylie Minogue

Η θεά της pop άλλαξε όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές ρούχα στα Brit Awards. Ξεκίνησε με ένα μαύρο φόρεμα με ασύμμετρα βολάν στη φούστα, ένα λευκό φόρεμα με δαντελένια διαφάνειες για τη σκηνή και ένα μακρύ φόρεμα με καθρέφτες για τις φωτογραφίες με το βραβείο. Και μπράβο της!

Miley Cyrus

Η Miley με τις τολμηρές εμφανίσεις δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή. Δεν παρέλειψε, όμως να ανεβάσει ένα βίντεο με το βραβείο που κέρδισε για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές και τη διοργάνωση. Και φανταζόμαστε ότι αυτό θα φορούσε και στην τελετή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.