CELEBRITIES

Γκαλ Γκαντότ: Γέννησε την τέταρτη κόρη της – «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη, αλλά τα καταφέραμε»


JTeam

7 Μαρτίου 2024

Γκαλ Γκαντότ: Γέννησε την τέταρτη κόρη της – «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη, αλλά τα καταφέραμε»
SPLASH via Ideal Image
Η Γκαλ Γκαντότ ανέβασε φωτογραφία από το μαιευτήριο

Την τέταρτη κόρη της υποδέχθηκε η κινηματογραφική «Wonder Woman», Γκαλ Γκαντότ και μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η αγαπημένη ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, κρατώντας αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της.

«Γλυκό μου κορίτσι, καλώς ήρθες. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη αλλά τα καταφέραμε. Έφερες τόσο φως στη ζωή μας, επιβεβαιώνοντας το όνομα που αποφασίσαμε να σου δώσουμε, Όρι, που στα εβραϊκά σημαίνει “φως μου”. Η καρδιά μας είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη. Καλώς ήρθες σε ένα σπίτι γεμάτο κορίτσια… αλλά και ο μπαμπάς είναι αρκετά κουλ», έγραψε στη λεζάντα.

H ηθοποιός, είναι παντρεμένη από το 2008 με τον επιχειρηματία Γιάρον Βερσάνο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερις, πλέον κόρες. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε εξομολογηθεί: «Λατρεύω να γεννάω. Θα το έκανα μια φορά την εβδομάδα αν μπορούσα. Είναι τόσο μαγικό. Και πάντα κάνω επισκληρίδιο, για να είμαι δίκαιη, ώστε να μην είναι επώδυνο. Απλά η στιγμή που νιώθεις ότι δημιουργείς ζωή, είναι απίστευτη». Η ίδια, έχει δηλώσει ότι προτιμά να κρατά την οικογενειακή της ζωή «όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική γίνεται». Ως εκ τούτου, δεν μοιράστηκε καμία εικόνα εγκυμοσύνης πριν από τη γέννηση της Όρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.