CELEBRITIES

Oscars 2024: Ο Αλ Πατσίνο εξηγεί γιατί παρουσίασε τόσο άβολα το βραβείο Καλύτερης Ταινίας


JTeam

12 Μαρτίου 2024

Oscars 2024: Ο Αλ Πατσίνο εξηγεί γιατί παρουσίασε τόσο άβολα το βραβείο Καλύτερης Ταινίας
Splash by Ideal Image
Ήταν μία περίεργη απονομή βραβείου καλύτερης ταινίας, αλλά τσάμπα περιμέναμε drama

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Αλ Πατσίνο ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το Oscar Καλύτερης Ταινίας. Πρόκειται για το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς, περιμέναμε ότι θα έχει λίγο σασπένς και διαψευσθήκαμε πανηγυρικά. Ο ηθοποιός απλώς ανακοίνωσε τον νικητή (το Oppenheimer) χωρίς καν να αναφέρει τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, κάνοντας τη στιγμή κάπως άβολη.

Τώρα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω πως δεν ήταν δική μου πρόθεση το να του προσπεράσω, αλλά επιλογή των παραγωγών να μην ξανακουστούν τα ονόματά τους επειδή όλες πήραν τη δέουσα προσοχή κατά τη διάρκεια της τελετής», δήλωσε. «Ήταν τιμή μου που συμμετείχα στη βραδιά και διάλεξα να ακολουθήσω τον δρόμο που διάλεξαν για την παρουσίαση αυτού του βραβείου».

Επειδή ακριβώς παρουσίασε με αυτόν τον τρόπο την τελευταία και σημαντικότερη κατηγορία της βραδιάς, ο Αλ Πατσίνο συνέβαλε στη γέννηση πολλών memes, ενώ όσοι βλέπαμε live την τελετή νιώσαμε ότι έκανε λάθος, όπως συνέβη το 2017 με το Moonlight και το La La Land.

Μιλώντας στο Variety, μία από τους παραγωγούς του σόου, η Μόλι ΜακΝέρνι, είπε ότι η παρουσίαση έπρεπε να είναι τόσο γρήγορη. Αναγνώρισε ότι πέρασε λάθος μηνύματα, βέβαια, προκαλώντας σύγχυση στο κοινό, αλλά «αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές».

Εμείς θα θέλαμε να υπήρχε λίγο οσκαρικό drama, να είχε συμβεί κάτι, να μην ήταν όλα τόσο φυσιολογικά, κυρίως επειδή ήταν μία εξαιρετικά φλατ και προβλέψιμη τελετή. Δεν άξιζε καν να παίξεις στοίχημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.