CELEBRITIES

Oscars 2024: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ λέει ότι οι κόρες του, του έδωσαν τα καλύτερα tips για να πει το «I'm Just Ken»


JTeam

13 Μαρτίου 2024

Oscars 2024: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ λέει ότι οι κόρες του, του έδωσαν τα καλύτερα tips για να πει το «I'm Just Ken»
Splash News by Ideal Image
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ » από εμάς, στις κόρες του Ράιαν

Η στιγμή που ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμήνευσε το I’m Just Ken στα φετινά Oscars, ήταν η καλύτερη της βραδιάς. Ήταν αστείος, ζωντάνεψε τη βαρετή τελετή, ήταν αυτό το κάτι που θέλαμε –μέχρι κι ο Slash των Guns N’ Roses ανέβηκε στη σκηνή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο People χθες, Τρίτη, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως, για τη μεγάλη στιγμή του, τον συμβούλευσαν οι πλέον κατάλληλες: η σύντροφός του, Εύα Μέντες, και οι δυο τους κόρες, Εσμεράλντα Αμάντα και Αμάντα Λι.

«Ήταν τέλεια», είπε. «Είχε τόση πλάκα επειδή ήρθαν στην πρόβα τζενεράλε την ημέρα πριν το σόου, οπότε κάθισαν στην πρώτη σειρά».

«Μου έδωσαν tips αι σημειώσεις, όλες τους τέλειες. Έχουν παίξει τόσο σημαντικό ρόλο σ’ αυτό… ο λόγος που συμμετείχα εξ αρχής ήταν το ενδιαφέρον που έδειχναν τα κορίτσια μου για την Μπάρμπι και η αδιαφορία για τον Κεν. Ήταν υπέροχο που τις είχα όλες εκεί στο τέλος».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, εκτός από εξαιρετικός τη βραδιά των Oscars, υπήρξε και υποψήφιος για βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου. Τώρα, πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία δράσης The Fall Guy, μαζί με την Έμιλι Μπλαντ. Αυτή είναι και η ταινία που τον έκανε να φτάσει στα όριά του, καθώς γύρισε τις πιο επικίνδυνες σκηνές της καριέρας του.

«Με έριξαν από τον 12ο όροφο και έχω υψοφοβία. Θέλω να πω, έκανα κι άλλα πράγματα και θα έλεγα με χαρά ότι δεν έκανα καμία επικίνδυνη σκηνή στην ταινία, αλλά έπρεπε να κάνω μερικές, ειδικά στην αρχή. Έτσι κατάλαβα, έστω και λίγο, τι κάνουν καθημερινά οι κασκαντέρ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.