CELEBRITIES

H Κέιτ Μπλάνσετ πάντα ήθελε να υποδυθεί την καλόγρια


JTeam

15 Μαρτίου 2024

H Κέιτ Μπλάνσετ πάντα ήθελε να υποδυθεί την καλόγρια
Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός μίλησε για τη νέα της ταινία, The New Boy, που επιτέλους έπαιξε τον ρόλο των ονείρων της

«Πρέπει να το εξομολογηθώ. Πάντα ήθελα να παίξω την καλόγρια», είπε η Κέιτ Μπλάνσετ. Η Κέιτ Μπλάνσετ, που έχει κάνει τα πάντα, από τον Μπομπ Ντίλαν μέχρι το ξωτικό στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ονειρευόταν να υποδυθεί μια μοναχή. Οι προσευχές της εισακούστηκαν και στη νέα της ταινία, The New Boy, έχει τον ρόλο των ονείρων της.

Το The New Boy φαίνεται παράξενο. Ένα αλλόκοτο αγόρι, το οποίο υποδύεται ο Άσουαν Ριντ και είναι περίπου 10 ετών, συλλαμβάνεται από την αστυνομία και οδηγείται στο ορφανοτροφείο της Αδελφής Εϊλίν για να μυηθεί στον Χριστιανισμό. Το παιδί, το οποίο δεν έχει όνομα, είναι από κάποια φυλή ινδιάνων, φαίνεται να έχει μαγικές δυνάμεις, με αχτίδες φωτός να βγαίνουν απ’ τα ακροδάχτυλά του, επηρεάζει την Εϊλίν με πολλούς τρόπους.

«Η Αδελφή Εϊλίν περνά μία κρίση στην πίστη της», δήλωσε η Μπλάνσετ στο Dazed. «Δεν θέλει να αναλάβει άλλος ιερέας το μοναστήρι. Δίνεται και η εντύπωση ότι ο παλιός ιερέας δεν συμπεριφερόταν καλά στα αγόρια, πράγμα που έχουμε δει πολλές φορές στην ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας –ξέρετε, τα περιστατικά κακοποίησης. Οπότε, πόσο μπορεί (η Εϊλίν) να απομακρυνθεί από τον έξω κόσμο και να προστατεύσει τα παιδιά; Είναι κι η ίδια αρκετά εύθραυστη».

«Αν δεις έναν ιερέα και ένα νεαρό αγόρι, από φυλή Ινδιάνων στην αφίσα, θα σκεφτείς “ξέρω τι ταινία είναι, δεν χρειάζεται να τη δω”», συνέχισε η ηθοποιός. «Ο συνεργάτης μου, ο Άντριου Άπτον, είχε την ιδέα πως αν ο Γουόργουικ Θόρτον άλλαζε το φύλο και έκανε τον ιερέα, καλόγρια, ξαφνικά θα δημιουργούσε κάτι διαφορετικό. Έγινε μία δυνατή ταινία για απόντες πατέρες, και ανθρώπους που προσπαθούν να καθιερώσουν ένα μητριαρχικό σύστημα».

Δες το trailer παρακάτω:

Το The New Boy προβάλλεται αποκλειστικά σε αγγλικούς και Ιρλανδικούς κινηματογράφους από σήμερα, 15 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.