CELEBRITIES

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ένιωσε απελευθερωμένη σε ερωτική σκηνή στην ταινία του γιου της


JTeam

17 Μαρτίου 2024

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ένιωσε απελευθερωμένη σε ερωτική σκηνή στην ταινία του γιου της
Instagram
Πρωταγωνιστεί στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως ένιωσε απελευθερωμένη καθώς γύρισε μια ερωτική σκηνή με μια γυναίκα στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του γιου της, Ντάμιαν.

Πρόκειται για το «Strictly Confidential», όπου σύμφωνα με όσα διαδραματίζονται στο τρέιλερ ο χαρακτήρας της φαίνεται να αποπλανάται από τη Νατάσα, την οποία υποδύεται η Πίαρ Τσιραβάρα.

Δες το τρέιλερ της ταινίας:

Η ίδια δεν ένιωσε άβολα ούτε στιγμή, τονίζοντας πως ο γιος της την έκανε να αισθάνεται άνετα, ενώ συμπλήρωσε πως βρήκε «χαλαρωτικό» το γεγονός πως πίσω από την κάμερα είχε κάποιον πολύ δικό της που την πρόσεχε.

«Τα πράγματα που το σενάριό του με ήθελε να κάνω δεν ήταν απαραίτητα πράγματα που είχα κάνει πάντα σε ταινίες πολλές φορές. Αλλά το ότι τον είχα εκεί σήμαινε ότι ένιωθα ασφαλής και ότι με φρόντιζε, και ήξερα ότι και στο στάδιο της μετά παραγωγής θα με φρόντιζε», υποστήριξε στο Access.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έτσι, στην πραγματικότητα είναι κάπως απελευθερωτικό να δουλεύεις με την οικογένειά σου. Μπορεί να το ξανακάνω».

Από την πλευρά του ο Ντάμιαν υπογράμμισε στο Access ότι ενώ ο κόσμος βρήκε «αμφιλεγόμενο» το ότι γύρισε τη μητέρα του σε μια σεξουαλική σκηνή, εκείνος δεν το είδε έτσι.

«Η βιομηχανία του θεάματος ήταν ένα θεμελιώδες κομμάτι ολόκληρης της ζωής μου. Οπότε για εμάς, δεν είναι κάτι τέτοιο. Βγάζει τις φωτογραφίες μου, βγάζω τις δικές της», ήταν τα ακριβή λόγια του γιου της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.