CELEBRITIES

Ηθοποιοί που έπαιξαν διαφορετικούς ρόλους στην ίδια ταινία και κανείς δεν τους αναγνώρισε


JTeam

18 Μαρτίου 2024

Ηθοποιοί που έπαιξαν διαφορετικούς ρόλους στην ίδια ταινία και κανείς δεν τους αναγνώρισε
Τομ Χάρντι | (Vianney Le Caer/Invision/AP)
Πέντε ηθοποιοί που έχουν παίξει περισσότερους από έναν ρόλους σε μία μόνο ταινία

Αυτοί οι ηθοποιοί επέδειξαν την ευελιξία τους υποδυόμενοι πολλούς χαρακτήρες στην ίδια ταινία. Υπάρχουν ηθοποιοί που προσπαθούν πάντα να ωθούν τον εαυτό τους και την τέχνη τους παραπέρα και σε νέα εδάφη, και ποιος καλύτερος τρόπος για να αποδείξει κανείς την ευελιξία του από το να ενσαρκώσει πολλαπλούς ρόλους στην ίδια ταινία;

Είναι μεγάλο κατόρθωμα αν αυτό μπορεί να γίνει αρκετά πειστικά για να το πιστέψει το κοινό, χωρίς να υποβαθμίσει την εμπειρία θέασης. Fun fact: Σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, ο ηθοποιός Johnson George κατέχει το ρεκόρ για τους περισσότερους διαφορετικούς ρόλους που παίζονται σε μία ταινία, με 45 ξεχωριστούς ρόλους, μεταξύ των οποίων ο Μαχάτμα Γκάντι, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι και ο Ιησούς Χριστός στην ινδική ταινία Aaranu Njan, όπως αναφέρει το movieweb.com.

Η σύγχρονη τεχνολογία, τα προσθετικά, η χρήση μακιγιάζ και τα τεχνάσματα της κάμερας έχουν σίγουρα διευκολύνει τους ηθοποιούς να τα καταφέρνουν, αλλά δεν πρόκειται για μια νέα ιδέα. Το θέατρο και οι θεατρικές παραγωγές χρησιμοποιούν αυτή την ιδέα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, συχνά λόγω περιορισμών στο μέγεθος του καστ. Όσον αφορά τον κινηματογράφο, κλασικοί αστέρες όπως ο Τσάρλι Τσάπλιν και ο Πίτερ Σέλερς είναι μερικά από τα παλαιότερα παραδείγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.