CELEBRITIES

Ο Τίμοθι Σαλαμέ ως Μπομπ Ντίλαν είναι η Κίρα Νάιτλι στο Love Actually


Στεφανία Παπαδημητρίου

19 Μαρτίου 2024

Ο Τίμοθι Σαλαμέ ως Μπομπ Ντίλαν είναι η Κίρα Νάιτλι στο Love Actually
Είναι ο Μπομπ Ντίλαν, είναι απλώς ο Τίμοθι με κιθάρα και κασκόλ, ή είναι η Κίρα Νάιτλι;

Πήγαμε σινεμά για το Dune, πληρώσαμε κανονικό εισιτήριο, το συζητήσαμε, πάει. Τώρα, ο Τίμοθι Σαλαμέ μεταμορφώνεται σε Μπομπ Ντίλαν και πρωταγωνιστεί στη βιογραφία του καλλιτέχνη, με τίτλο A Complete Unknown. Οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν, ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Εμείς, δεν καταλαβαίνουμε γιατί. Είναι απλώς ο Σαλαμέ με κασκόλ και μία κιθάρα στην πλάτη.

Στο A Complete Unknown, βλέπουμε την άνοδο του Ντίλαν στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης στα ‘60s, όταν αποφάσισε να φύγει από τη Μινεσότα.

Στις πρώτες εικόνες, ο Τίμοθι φορά ένα κασκόλ, γάντια και χοντρό μπουφάν. Εντωμεταξύ, μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν βλέπουμε όντως τον Μπομπ Ντίλαν –ή κάποιον που ντύθηκε Μπομπ Ντίλαν στο καρναβάλι της Πάτρας- ή την Κίρα Νάιτλι στο Love Actually.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, ακριβώς σαν τον Λόρι από τις Μικρές Κυρίες και τον Πωλ Ατρείδη.

Μαζί του, στο A Complete Unknown θα δούμε τους Ελ Φάνινγκ ως Συλβί Ρούσο, Μόνικα Μπαρμπάρο ως Τζοάν Μπαέζ, Νικ Όφερμαν ως Άλαν Λομαξ και Μπόιντ Χόλμπρουκ ως Τζόνι Κας. Ο Έντουαρντ Νόρτον θα υποδυθεί τον Πιτ Σίγκερ, τον οποίο θα έπαιζε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αλλά αποσύρθηκε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.