CELEBRITIES

Η Κάμερον Ντίαζ και ο Μπέντζι Μάντεν έγιναν γονείς για δεύτερη φορά


JTeam

23 Μαρτίου 2024

Η Κάμερον Ντίαζ και ο Μπέντζι Μάντεν έγιναν γονείς για δεύτερη φορά
Instagram
Το ξεχωριστό όνομα που έδωσαν στο αγοράκι τους

Ευχάριστα νέα για την Κάμερον Ντίαζ και τoν Μπέντζι Μάντεν, αφού ανακοίνωσαν στους θαυμαστές τους, μέσω των λογαριασμών τους στα social media ότι πρόσφατα υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι με το όνομα Cardinal.

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι φοβερός και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ», έγραψε το ζευγάρι στην κοινή του ανάρτηση.

Jenny.Gr
Instagram

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες- αλλά είναι πολύ χαριτωμένος».

Και οι δυο τους έκλεισαν ως εξής το μήνυμά τους: «Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι και ευγνώμονες. Στέλνουμε πολλή αγάπη από την οικογένειά μας στη δική σας. Πολλές ευχές και καλό απόγευμα».

Δες την κοινή ανάρτηση του ζευγαριού:

Οι δυο τους δεν είχαν αποκαλύψει πως σύντομα θα γίνονταν ξανά γονείς και μάλιστα η τελευταία φορά που τους είχε εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός ήταν τον Ιανουάριο, όταν έκανε σκι στο Άσπεν.

Για την ιστορία παντρεύτηκαν το 2015 και πέντε χρόνια μετά καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους, την Raddix, μέσω παρένθετης μητέρας.

Όμως όπως είχαν δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις τους, το όνειρό τους ήταν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

Και να που μόλις το πραγματοποίησαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.