CELEBRITIES

Η Ζιζέλ αρνείται ότι απάτησε τον Τόμ Μπρέιντι και θεωρεί τη νέα της σχέση «πολύ διαφορετική»


JTeam

24 Μαρτίου 2024

Η Ζιζέλ αρνείται ότι απάτησε τον Τόμ Μπρέιντι και θεωρεί τη νέα της σχέση «πολύ διαφορετική»
Instagram
Μίλησε με ειλικρίνεια για τις αλλαγές στη ζωή της και τις άδικες κριτικές που δέχονται οι γυναίκες όταν χωρίζουν

Η Ζιζέλ σε πρόσφατη συνέντευξή της άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεις για τις φήμες γύρω από τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Tομ Μπρέιντι και το ειδύλλιό της με τον προπονητή ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.

«Αυτό είναι ψέμα», απάντηση το τοπ μόντελ στις κατηγορίες ότι ξεκίνησε ένα ειδύλλιο με τον νέο σύντροφό της, πριν τελειώσει η σχέση της με τον παλαίμαχο σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου και στην ουσία τον απάτησε, ανοίγοντας το δρόμο για τη διάλυση του γάμου της.

Και κατόπιν πρόσθεσε στους New York Times στα πλαίσια της κουβέντας της για την προώθηση του βιβλίου μαγειρικής της με τίτλο, Nourish: «Πραγματικά δεν θέλω να κάνω τη ζωή μου ταμπλόιντ. Δεν θέλω να ανοιχτώ σε όλα αυτά».

Jenny.Gr
@gisele

Η κριτική που δέχτηκε όταν αποφάσισε να λήξει το γάμο της

«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες», εξήγησε.

Στο ίδιο μήκος κύματος συμπλήρωσε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κοινότητές τους. Πρέπει να αντιμετωπίσουν την οικογένειά τους. Φυσικά στην περίπτωσή μου όλο αυτό ήταν λίγο πιο υπερβολικό. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων, μόνο τα δύο άτομα στη σχέση».

Και φυσικά θα συμφωνήσω μαζί της. Το ίδιο φαντάζομαι και εσύ.

Η δήλωση για την καινούργια της σχέση

«Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω με κάποιον που ήταν φίλος μου πρώτα. Είναι πολύ διαφορετικό. Είναι πολύ ειλικρινές και πολύ διαφανές».

Αυτά ήταν τα ακριβή της λόγια όταν ρωτήθηκε για την καινούρια της σχέση με τον προπονητή ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε, με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Το τέλος του γάμου της

Η Μπούντχεν και ο Μπρέιντι υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου στις 28 Οκτωβρίου του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου. Την ίδια μέρα, το δικαστήριο κήρυξε τον γάμο τους «ανεπιστρεπτί διαλυμένο».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2006 σε ένα ραντεβού στα τυφλά που είχε κανονιστεί από κοινούς φίλους και αμέσως ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν.

Jenny.Gr
Instagram

Απέκτησαν δύο παιδιά: τον Μπέντζαμιν 13 ετών και τη Βίβιαν, 10 ετών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS