CELEBRITIES

Ολίβια Κόλμαν: Φυσικά και αν ήμουν άντρας, θα έβγαζα περισσότερα χρήματα


JTeam

26 Μαρτίου 2024

Ολίβια Κόλμαν: Φυσικά και αν ήμουν άντρας, θα έβγαζα περισσότερα χρήματα
Splash News by Ideal Image
Η ηθοποιός έχει πληρωθεί 12.000% λιγότερο από συμπρωταγωνιστή της

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Ολίβια Κόλμαν, μίλησε για το μισθολογικό χάσμα των φύλων στο Χόλιγουντ. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του CNN, The Amanpour Hour, για την προώθηση της νέας της ταινίας, Wicked Little Letters, είπε πως, παρότι οι γυναίκες φέρνουν τα χρήματα στα ταμεία, οι άντρες είναι που πληρώνονται καλύτερα.

«Παλιά έλεγαν “Οι άντρες φέρνουν το κοινό”, όμως αυτό έχει πάψει να ισχύει εδώ και δεκαετίες», δήλωσε. «Αλλά εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία για να μην πληρώνουν τις γυναίκες όσο και τους άντρες στον χώρο μας».


Όταν ρωτήθηκε για ανισότητες που έχει βιώσει η ίδια, η Κόλμαν το επιβεβαίωσε. «Γνωρίζω καλά πως αν με έλεγαν Όλιβερ Κόλμαν, θα έβγαζα πολύ περισσότερα χρήματα», τόνισε. «Ξέρω για μία αδικία στις αμοιβές μας, με διαφορά 12.000%. Κάντε τις πράξεις».

Δεν αποκάλυψε την παραγωγή στην οποία αναφερόταν. Εμείς ελπίζουμε να μην ήταν το Crown, που έπαιξε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς η ηθοποιός Κλερ Φόι, που είχε τον ίδιο ρόλο σε νεότερη ηλικία και σε προηγούμενη σεζόν, είχε δηλώσει ανοιχτά ότι πληρώθηκε λιγότερο από τον συμπρωταγωνιστή της, Ματ Σμιθ, παρότι ο δικός του ρόλος ήταν μικρότερος.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.