CELEBRITIES

Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά πρώτη φορά για την αποβολή της: «Αδελφές μου, σας βλέπω, έχω βρεθεί στη θέση σας»


JTeam

26 Μαρτίου 2024

Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά πρώτη φορά για την αποβολή της: «Αδελφές μου, σας βλέπω, έχω βρεθεί στη θέση σας»
Getty Images
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά και τις προσπάθειες να συλλάβει

Η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε ότι το 2015, πριν αποκτήσει το πρώτο της παιδί, είχε μία αποβολή. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair, η ηθοποιός εξήγησε ότι εκείνη την εποχή πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Grounded, στην οποία υποδυόταν μία πιλότο στην πολεμική αεροπορία, που μένει έγκυος και πρέπει να εγκαταλείψει το πεδίο της μάχης.

«Η πρώτη εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως «κάθε βράδυ έπρεπε να γεννάω επί σκηνής» για τις ανάγκες του ρόλου. Αργότερα, αντιμετώπισε προβλήματα γονιμότητας, μέχρι που ανακοίνωσε ότι περίμενε τον πρώτο της γιο, τον Τζακ.

Το 2019, είχε γράψει στο Instagram: «Εσείς που αντιμετωπίζετε προβλήματα γονιμότητας και δυσκολεύεστε να συλλάβετε, σας παρακαλώ, να ξέρετε πως καμία εγκυμοσύνη μου δεν ήρθε εύκολα». Δεν είχε δώσει λεπτομέρειες, ωστόσο.

Τώρα, στο Vanity Fair, είπε και ότι δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε πως χαιρόμαστε τόσο, όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τους άλλους, ενώ για εμάς είναι μία κόλαση.

«Όταν τα πράγματα πήγαν καλά για εμένα, έχοντας βρεθεί στην αντίπερα όχθη –που πρέπει να φανείς ευγενική και να χαρείς για κάποιον- ήθελα να πω στις αδελφές μου: “Δεν πρέπει να είστε πάντα ευγενικές. Σας βλέπω, έχω βρεθεί στη θέση σας”».

Η Αν Χάθαγουεϊ έχει δύο γιους με τον σύζυγό της, Άνταμ Σούλμαν. Όταν μίλησε πρώτη φορά για τη δυσκολία της να γίνει μητέρα, ο κόσμος την αγκάλιασε. «Αυτό που μου ράγισε την καρδιά και με ξεπέρασε, και μου έδωσε ελπίδα, ήταν ότι τρία χρόνια μετά, σχεδόν κάθε μέρα, θα ερχόταν κάποια κλαίγοντας κι εγώ απλώς θα την κρατούσα, επειδή δεν χρειαζόταν να σηκώνει μόνη της αυτό το φορτίο», ανέφερε. «Δεν θα ένιωθα ντροπή για κάτι που, στατιστικά, είναι φυσιολογικό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.