CELEBRITIES

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν βλέπει τις ταινίες που πρωταγωνιστεί: «Απλώς δεν μπορώ να κοιτάω την οθόνη»


JTeam

26 Μαρτίου 2024

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν βλέπει τις ταινίες που πρωταγωνιστεί: «Απλώς δεν μπορώ να κοιτάω την οθόνη»
Instagram @milliebobbybrown
«Δεν βλέπω γενικά ταινίες, ούτε τις δικές μου», είπε σε νέα συνέντευξή της

Τι κι αν η νέα ταινία «Damsel», στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει ήδη συγκεντρώσει θετικές κριτικές και έχει «σκαρφαλώσει» στο Top 10 του Netflix, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν φαίνεται πως δεν θα την παρακολουθήσει. Για την ακρίβεια, η ηθοποιός, γνωστή από τον ρόλο της στο «Stranger Things», δήλωσε σε συνέντευξή της ότι δεν βλέπει καμία ταινία, ακόμα κι αν πρόκειται για ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun», εξέφρασε την απέχθειά της να βλέπει γενικότερα ταινίες. «Δεν βλέπω γενικά ταινίες, ούτε τις δικές μου. Οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε "πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτήν την ταινία, θα άλλαζε τη ζωή σου"», τόνισε. Και γιατί δεν βλέπει καμία ταινία; Γιατί απλώς δυσκολεύεται να αφιερώνει πολύ χρόνο στο να τις παρακολουθήσει. «Αναρωτιέμαι "πόσο χρόνο πρέπει να κάτσω για να δω μια ταινία;", γιατί στο μυαλό μου και σε εμένα, δεν μας αρέσει καν να καθόμαστε να βλέπουμε τις δικές μου ταινίες», είπε στη συνέντευξή της.

Η Βρετανίδα ηθοποιός παραδέχτηκε ότι συχνά βρίσκει τον εαυτό της να ασχολείται με πολλά πράγματα ενώ παρακολουθεί μια ταινία. «Πρέπει να κάνω κάτι όταν βλέπω μια ταινία. Έτσι, μπορεί να τρώω πάρα πολύ, επειδή απλά βαριέμαι. Ή γενικά πρέπει να βρω κάτι για να ασχοληθώ, να ψήσω, να περιποιηθώ τον σκύλο ή να ασχοληθώ με κάτι στον υπολογιστή». «Εάν δεν κάνω τίποτα, απλώς δεν μπορώ να κάθομαι και να κοιτάω την οθόνη, μέχρι να τελειώσει η ταινία». Κι αυτό, όπως σημείωσε η ίδια, «δεν σημαίνει ότι μια ταινία ότι δεν είναι επική, κινηματογραφική και λαμπρή, ή ότι δεν υπάρχουν καταπληκτικές ερμηνείες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.