CELEBRITIES

Diddy: Γιατί αναφέρεται το όνομα του Πρίγκιπα Χάρι στη δικογραφία για sex trafficking;


JTeam

27 Μαρτίου 2024

Diddy: Γιατί αναφέρεται το όνομα του Πρίγκιπα Χάρι στη δικογραφία για sex trafficking;
Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Το όνομα του Πρίγκιπα Χάρι υπάρχει μέσα στη δικογραφία του Diddy, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα

Η αλήθεια είναι ότι ο Πρίγκιπας Χάρι αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες τα βλέμματα όλων έχουν αλλάξει κατεύθυνση και έχουν εστιάσει στο παλάτι και συγκεκριμένα στον Βασιλιά Κάρολο και στην Κέιτ Μίντλετον, που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Τα τελευταία νέα, ωστόσο, έρχονται να φέρουν αναταράξεις, διότι το όνομα του Πρίγκιπα Χάρι αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του Diddy για σεξουαλική εμπορία και σεξουαλική κακοποίηση. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, το όνομα του Χάρι υπάρχει μέσα στις σελίδες των δικαστικών εγγράφων χωρίς, όμως, να κατηγορείται για κάποιο αδίκημα.

Jenny.Gr
Splash News

Ο Πρίγκιπας Χάρι στη δικογραφία του Diddy

Ειδικότερα, ο Σον Κομπς γνωστός ως «Diddy» λέγεται ότι προσέλκυσε πλήθος διασημοτήτων στα VIP πάρτι που διοργάνωνε μέσω των γνωριμιών του, όπως αθλητές, καλλιτέχνες, ανθρώπους από τον πολιτικό χώρο, αλλά και διεθνείς αξιωματούχους, όπως ο Πρίγκιπας Χάρι.

Η αγωγή των 73 σελίδων κατατέθηκε τον περασμένο μήνα από τον παραγωγό δίσκων Ρόντεϊ Τζονς και κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο ότι είναι κατά συρροή σεξουαλικός κακοποιός. Εν αντιθέσει, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Χάρι προέβη σε κάποια παράνομη πράξη, αφού το όνομά του αναφέρεται μία και μοναδική φορά ως καλεσμένος του Diddy στα εν λόγω πάρτι.

Να σημειωθεί, πως τόσο ο Πρίγκιπας Χάρι όσο ο αδερφός του, Ουίλιαμ, φωτογραφήθηκαν με τον Diddy και τον Κάνιε Γουέστ το 2007, μετά το τέλος της συναυλίας προς τιμήν της Νταϊάνα στο στάδιο Wembley.

Να θυμίσουμε πως ο Diddy κατηγορείται από τον Ρόντεϊ Τζονς ότι τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, τον νάρκωνε και τον απειλούσε. Ο 54χρονος αντιμετωπίζει επίσης αγωγές από τρεις ακόμα γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

H πρώην σύντροφός του, Κάσι Βεντούρα, αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν το 2005, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών. Όπως υποστηρίζει, ξεκίνησε να τη χειραγωγεί και να την κακοποιεί, την ανάγκαζε να κάνει σεξ με σεξεργάτες ενώ εκείνος έβγαζε βίντεο, τη χτυπούσε και της έδινε ναρκωτικά. Στη μήνυση που κατέθεσε, η Κάσι ισχυρίζεται ότι ο Diddy διέρρηξε το σπίτι της και τη βίασε, λίγο πριν χωρίσουν, το 2018.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.