CELEBRITIES

Νέα καταγγελία εις βάρος του Diddy – Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης


Ερασμία Αρβανιτά

7 Δεκεμβρίου 2023

Νέα καταγγελία εις βάρος του Diddy – Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης
Splash News
Τέσσερις γυναίκες έχουν κατηγορήσει, μέχρι στιγμής, τον Diddy

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από όταν η Τζόι Ντίκερσον-Νιλ, κατηγόρησε τον Diddy ότι τη νάρκωσε και τη βίασε όταν ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών, το 1991. Τώρα, μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η τελευταία ενάγουσα, που αναφέρεται ως «Jane Doe», υποστηρίζει ότι όταν ήταν 17 ετών ναρκώθηκε και βιάστηκε από τον Diddy, τον συνεργάτη και φίλο του, Χαρβ Πιερ, και ακόμα έναν άνδρα, που παραμένει ανώνυμος. Όλα, σύμφωνα με την ίδια, έγιναν το 2003.

Η κατάθεση περιλαμβάνει και μια φωτογραφία, της τότε 17χρονης κοπέλας, η οποία φαίνεται να κάθεται στα γόνατα του Diddy. H ίδια σημείωσε ότι υποφέρει ακόμα από «σημαντική συναισθηματική δυσφορία και αισθήματα ντροπής που μαστίζουν τη ζωή και τις προσωπικές της σχέσεις για 20 χρόνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, η ενάγουσα υποστηρίζει ότι της δόθηκε «άφθονη ποσότητα ναρκωτικών και αλκοόλ», με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της πριν τη βιάσουν οι τρεις άντρες. H γυναίκα κατήγγειλε ότι ένιωθε τόσο πολύ πόνο που μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια της ή να θυμηθεί αργότερα πώς έφτασε στο σπίτι.

Σε δήλωσή τους στο BBC, οι δικηγόροι της δήλωσαν: «Όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία, οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια ευάλωτη έφηβη λυκείου στο πλαίσιο ενός σχεδίου εμπορίας σεξουαλικών αγαθών, το οποίο περιελάβανε την τροφοδοσία της με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη μεταφορά της με ιδιωτικό τζετ στη Νέα Υόρκη, όπου βιάστηκε ομαδικά από τους τρεις μεμονωμένους κατηγορούμενους στο στούντιο του Combs».

Τι αναφέρεται αναλυτικά στην καταγγελία

Η «Jane Doe» ισχυρίζεται ότι ήταν στο λύκειο και είχε βγει με φίλους της σε ένα club στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν το 2003, όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Πιερ, τον πρώην πρόεδρο της «Bad Boy Entertainment» του Diddy, ο οποίος της είπε ότι ήταν «καυτή». Ο ίδιος, επέμεινε ότι ο «καλύτερος φίλος» και «αδελφός» του ράπερ θα ήθελε πολύ να τη γνωρίσει.

Οι δύο τους φέρονται να «έπεισαν» τη γυναίκα να μεταβεί με ιδιωτικό τζετ στο στούντιο ηχογράφησης του Combs στη Νέα Υόρκη. «Μόλις έφτασαν εκεί, οι κατηγορούμενοι της έδωσαν ναρκωτικά και αλκοόλ και τη βίασαν άγρια ομαδικά, ο ένας μετά τον άλλον», σημειώνουν οι δικηγόροι της.

Υποστηρίζεται επίσης ότι ένας από τους άνδρες την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, το οποίο φέρεται να άφησε τη γυναίκα «να πνίγεται και να παλεύει να αναπνεύσει».

O Diddy αρνείται τις κατηγορίες

Ο Diddy με τη σειρά του αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε πως θα υπερασπιστεί το όνομά του. «Αρκετά φτάνει! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθόμουν σιωπηλός και παρακολουθούσα τους ανθρώπους να προσπαθούν να καταστρέψουν τον χαρακτήρα μου τη φήμη μου και την κληρονομιά μου. Αηδιαστικοί ισχυρισμοί έχουν γίνει εναντίον μου από άτομα που αναζητούν χρήματα. Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: δεν έκανα τίποτα από τα απαίσια πράγματα που ισχυρίζονται. Θα αγωνιστώ για το όνομά μου, την οικογένειά μου και για την αλήθεια», έγραψε σε story στο IG.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.