CELEBRITIES

Η Σαρλίζ Θερόν έκανε spring break με τις κόρες της στην Disney


JTeam

28 Μαρτίου 2024

Η Σαρλίζ Θερόν έκανε spring break με τις κόρες της στην Disney
Instagram/Charlize Theron
Η Σαρλίζ Θερόν δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες της από τις οικογενειακές διακοπές τους

Μια ανάπαυλα από τη γνώριμη καθημερινότητα θέλησε να κάνει η Σαρλίζ Θερόν κι έτσι έφτιαξε αποσκευές και επισκέφτηκε μαζί με τις κόρες της, την 11χρονη Τζάκσον και την 7χρονη Όγκαστ, το πάρκο της Ντίσνεϊ στη Φλόριντα. Η διάσημη ηθοποιός έγινε ξανά παιδί για χάρη των παιδιών της, κάνοντας το πιο διασκεδαστικό spring break.

Η Σαρλίζ Θερόν αποφάσισε να μοιραστεί στα social media μερικά σπάνια οικογενειακά «κλικ» από τις ανέμελες στιγμές με τα παιδιά της. Στην πρώτη φωτογραφία η 48χρονη ηθοποιός ποζάρει μόνη, μπροστά από τη λίμνη, με φόντο το κάστρο της σταχτοπούτας, ενώ στα άλλα δύο στιγμιότυπα τη βλέπουμε μαζί με τις κόρες της.

Στη δεύτερη φωτογραφία, οι τρεις τους χαμογελούν στον φακό, καθώς στέκονται μπροστά από μια τοιχογραφία με ουράνιο τόξο που γράφει «αγάπη», ενώ στην τρίτη και πιο συναρπαστική η Σαρλίζ Θερόν βρίσκεται μαζί με την κόρη της σε ένα βαγόνι που κινείται με μεγάλη ταχύτητα και η πόζα τους μαρτυρά πως είναι ενθουσιασμένες.

«Η λειτουργία “spring break” ενεργοποιήθηκε», σημείωσε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Η Σαρλίζ Θερόν για την υιοθεσία και τη μητρότητα

Η Σαρλίζ Θερόν έχει θέσει ξεκάθαρα όρια μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και έτσι οι δημόσιες εμφανίσεις ή οι φωτογραφίες στα social media με τα παιδιά της είναι σπάνιες. Η star του «Atomic Blonde» έγινε μητέρα μέσω της διαδικασίας της υιοθεσίας, αποκτώντας τα δύο παιδιά της το 2012 και το 2015. Το 2019, η ηθοποιός αναγνώρισε το πρώτο παιδί της, τη Τζάκσον, ως τρανσέξουαλ.

Μιλώντας για την υιοθεσία, η Θερόν εξομολογήθηκε: «Ήθελα να πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο το παιδί μου θα με έβρισκε και αυτό θα συνέβαινε με τον τρόπο που θα έπρεπε να συμβεί. Οπότε δεν ήμουν συγκεκριμένη με τίποτα».

«Σε όποια χώρα θα μου επέτρεπαν ως ανύπαντρη γυναίκα να υιοθετήσω, εκεί κατέθεσα το σχετικό αρχείο. Έτυχε να είναι και τα δύο παιδιά μου Αμερικανοί. Γεννήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι και οι δύο Αφροαμερικανοί», ανέφερε η ηθοποιός.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, η Σαρλίζ Θερόν είχε μιλήσει για τη μητρότητα, η οποία στη δική της ζωή λειτουργεί σαν πηγή ευτυχίας: «Το να είσαι γονιός γενικά είναι πολύ δύσκολο. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, λες "δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσω από αυτό" αλλά βλέπεις την άλλη πλευρά και λες "θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.