CELEBRITIES

Σαρλίζ Θερόν: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τη μητρότητα - «Το να είσαι γονιός είναι πολύ δύσκολο, αλλά και καταπληκτικό»


Ερασμία Αρβανιτά

7 Νοεμβρίου 2023

Σαρλίζ Θερόν: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τη μητρότητα - «Το να είσαι γονιός είναι πολύ δύσκολο, αλλά και καταπληκτικό»
Splash News
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον κόσμο 

Για τη Σαρλίζ Θερόν τα παιδιά της είναι η έμπνευσή της. Μαζί τους ανακαλύπτει νέα πράγματα, ακόμα και για την Αρχαία Αίγυπτο. Τουλάχιστον, αυτό ομολόγησε η ίδια, η οποία βρέθηκε στη 10η Ετήσια Φιλανθρωπική Σύνοδο Κορυφής του Town & Country.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είναι μητέρα της 11χρονης Τζάκσον και της 7χρονης Όγκουστ, και το να είναι μαζί τους έχει δώσει πραγματικά ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή της. Την κάνει να παρατηρεί τον κόσμο διαφορετικά.

«Μαμά, τι ανακάλυψαν!» τόνισε η Σαρλίζ Θερόν, μιλώντας στο PEOPLE σχετικά με τις αντιδράσεις των παιδιών της όταν διαβάζουν το National Geographic. «Τώρα, ξέρουμε την ιστορία της Σφίγγας. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει με τη Σφίγγα και τώρα θέλω».

Μιλώντας για όσα ανακαλύπτει μαζί με τα παιδιά της, τόνισε: «Εκείνη τη στιγμή, λες: Ω, αυτό είναι αστείο». «Αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα πραγματική δύναμη στην αθωότητα του τι είναι αυτό γι’ αυτά. Κάτι που το χάνουμε όσο μεγαλώνουμε».

«Πάντα ήθελα να έχω μια ανοιχτή συζήτηση με τα παιδιά μου και θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να έρθουν και να μου μιλήσουν για οτιδήποτε», είπε παράλληλα η ηθοποιός στο PEOPLE.

«Το να είσαι γονιός γενικά είναι πολύ δύσκολο», συνέχισε. «Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, λες "δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσω από αυτό" αλλά βλέπεις την άλλη πλευρά και λες "θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό"».

«Είμαι σήμερα εδώ χάρη στη μητέρα μου»

Σε μία άλλη της συζήτηση σε πάνελ, ηθοποιός αναφέρθηκε στη στιγμή που ο πατέρας της, τον οποίο γνώριζε μόνο «ως αλκοολικό», πυροβόλησε την ίδια και τη μητέρα της.

«Η μητέρα μου έκανε αυτό που νομίζω ότι θα έκανε κάθε μητέρα σε μια κατάσταση όπου πρέπει να επιλέξεις αν θα είσαι εσύ και το παιδί σου ή κάποιος άλλος», δήλωσε.

«Νομίζω ότι μια μητέρα κάνει τα πάντα για το παιδί της, και εκείνη έβαλε τον εαυτό της σε πραγματικό κίνδυνο για να με προστατεύσει». «Είμαι σήμερα εδώ, χάρη σε εκείνη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.