UPDATE #NOW

Η Charlize Theron βαρέθηκε να είναι «η έφηβη που είδε τον πατέρα της να δολοφονείται» και μιλά για όλα


Κλέλια Φατούρου

8 Δεκεμβρίου 2022

Η Charlize Theron βαρέθηκε να είναι «η έφηβη που είδε τον πατέρα της να δολοφονείται» και μιλά για όλα
Η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε έναν εαυτό που δεν ξέραμε

Η Charlize Theron κουβαλά την ταμπέλα της ανήλικης κόρης που είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον αλκοολικό και βίαιο πατέρα της. Το ξέρει πολύ καλά και βαρέθηκε να θεωρείται το μελαγχολικό αίνιγμα του Hollywood. Για αυτό και αποφάσισε να μιλήσει στο The Hollywood Reporter για τα παιδιά, τη μητέρα της, τη σχέση της με την υποκριτική και την παραγωγή ταινιών και πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια.

Η Theron έφυγε από τη Νότιο Αφρική όταν ήταν 16 χρονών, με one way ticket που πλήρωσε η μητέρα της. Έναν χρόνο πριν, είδε τον πατέρα της να πεθαίνει σε μία κατάσταση που αργότερα καταχωρήθηκε ως αυτοάμυνα. Η αρχή έγινε με το μόντελινγκ αλλά πολύ γρήγορα βρήκε μάνατζερ και ξεκίνησε την καριέρα της. 50 ταινίες σε 3 δεκαετίες, ένα Όσκαρ, μία εταιρία παραγωγής και πάρα πολλή φιλανθρωπία.

Αυτό που μάλλον δεν ξέραμε είναι ότι προτιμά να κάνει ταινίες δράσης, κι ας μεταφράζεται σε επέμβαση στην πλάτη, αφού αρνείται να έχει κασκαντέρ και κρέμεται άνετα από ελικόπτερo. «Αγαπώ κάθε ταινία αλλά προτιμώ να κάνω κάτι σωματικό και να εκτονώνομαι. Μου αρέσει να χτυπιέμαι στο γυμναστήριο για προετοιμασία. Μπορεί να φταίει το ότι από μικρή ήμουν έτσι. Η μητέρα μου έχει εταιρία με οικοδομές», λέει η ηθοποιός, ενώ μιλά για τη σχέση που έχουν σήμερα, και που οι άλλοι θεωρούν «όχι φυσιολογική».

Ζουν μαζί στο Los Angeles και μεγαλώνουν τις δύο κόρες της Charlize. «Βρίζει πολύ περισσότερο από εμένα αλλά έχει ένα χιούμορ που δεν μπορώ να βρω αλλού. Όποιος μου λέει ότι η σχέση μας δεν είναι υγιής, του λέω να μου βρει κάποιον με το χιούμορ της. Επίσης, εκείνη με έμαθε να απολαμβάνω τη ζωή και τα πολύ μικρά πράγματα».

Δεν βασίστηκε ποτέ στην εμφάνισή της, ίσως γιατί δεν μεγάλωσε πιστεύοντας ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Ήξερε όμως από πολύ νωρίς πώς να διεκδικεί αυτό που θέλει, να υψώνει το ανάστημά της και να τρομάζει τους ανθρώπους ώστε να πετύχει αυτό που θέλει. «Όσο μεγαλώνω όμως κουράζομαι, και δεν θέλω να φωνάζω ή να κάνω φασαρία. Λένε ότι η ζωή είναι μικρή, αλλά εγώ θεωρώ ότι κρατάει πολύ».

Jenny.Gr

Θυμάται την ταινία "Monster" που έκανε με την Patty Jenkins το 2003 (και που της χάρισε το Όσκαρ) και την αντιμετώπιση που είχαν από τους άντρες που συμμετείχαν στο project. «Ένα βράδυ με πήρε αυτός που διαχειριζόταν τα οικονομικά για να μου πει ότι είμαι χοντρή και δεν χαμογελάω στην ταινία. Πήραν την Patty και μου είπε γ@@@σε τους. Ήταν η πρώτη φορά που το άκουγα από γυναίκα και ανέλαβα εγώ την παραγωγή της ταινίας, για να την προστατεύσουμε».

Όταν δεν ξέρει τι να κάνει, σκέφτεται δυνατές γυναίκες που έχει γνωρίσει και τι θα έκαναν εκείνες στη θέση της. Όπως η Jenkins ή η Sigourney Weaver. Και μπορεί εσύ να βλέπεις μία εντυπωσιακή γυναίκα με τεράστια εμπειρία και αυτοπεποίθηση, αλλά εκείνη ακόμα πιστεύει ότι κάθε δουλειά μπορεί να είναι η τελευταία της. «Αγαπώ τόσο πολύ αυτή τη δουλειά που προφανώς και νιώθω άγχος για αυτή».

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετρά περισσότερο από όλα είναι οι κόρες της. Τα γυρίσματα γίνονται με βάση το δικό τους πρόγραμμα και ενώ ξέρει ότι σε 10 χρόνια, θα αδειάσει η φωλιά και εκείνη θα ταξιδεύει για τηλεοπτικές παραγωγές, θα εγκατέλειπε τώρα τη δουλειά για τα παιδιά της. «Θα στενοχωριόμουν, αλλά δεν θα το σκεφτόμουν λεπτό».

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο The Hollywood Reporter