CELEBRITIES

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ γαμώτο! Απλά γερνάω»


Κλέλια Φατούρου

21 Αυγούστου 2023

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ γαμώτο! Απλά γερνάω»
Η ηθοποιός απαντά σε εκείνους που είναι σίγουροι ότι έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό της

Η Σαρλίζ Θερόν ήταν 29 χρονών όταν μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό στη διαφήμιση του οίκου Dior. Ακολούθησαν πολλά ακόμη, με το χρυσό χρώμα να πρωταγωνιστεί, που κανείς φυσικά δεν πρόσεχε, όταν βλέπεις την εντυπωσιακή Σαρλίζ να βγάζει τα ρούχα της ή να αναδύεται από μία χρυσή πισίνα.

20 χρόνια μετά, η σχέση της με τον οίκο έχει γίνει πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της, όπως παραδέχεται στο Allure. Κι ας προκαλεί ντροπή στις κορες της. «Ρε μαμά, δεν φοράς ούτε μπλούζα. Θα το δουν όλοι οι φίλοι μου!». Αυτόν τον μήνα, οι κόρες της θα συνεχίσουν να ντρέπονται, αφού ο Dior επανεφεύρει το θρυλικό άρωμα J'Adore. «Είμαι τρομερά ευγνώμων και περήφανη για όλο αυτό».

Σε αντίθεση με εμάς, η Σαρλίζ βλέπει την εξέλιξη του χρόνου πάνω της μέσα από τις διαφημίσεις Dior που βρίσκονται σε κάθε πόλη της υφηλίου. Όχι ότι έχει λόγο να παραπονιέται, αλλά το κοινό έχει άποψη για τις αλλαγές. «Το πρόσωπό μου αλλάζει και το αγαπώ που γερνά. Αλλά οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχω κάνει lifting. Αναρωτιούνται τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου αλλά γερνάω γαμώτο. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχω κάνει κάτι».

Δεν γινόταν φυσικά να μην αναφερθεί στα double standards που υπάρχουν όταν αναφερόμαστε σε γυναίκες και άντρες. «Πάντα είχα θέμα με αυτό και με το ότι οι άντρες ωριμάζουν σαν καλό κρασί. Θέλω να κάνω κάτι για να το σταματήσω, αλλά μετά σκέφτομαι ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να γερνούν με όποιο τρόπο νιώθουν καλύτερα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση για το προσωπικό ταξίδι του καθένα».

Το να μεγαλώνεις όμως έχει και τις δυσκολίες του και αυτό η Σαρλίζ το ξέρει καλά. «Κάποτε είχε πλάκα να παίρνω 20 κιλά για έναν ρόλο γιατί ήμουν 27 χρονών και τα έχανα το ίδιο βράδυ. Όταν το ξαναέκανα μετά τα 40, είχε περάσει ένα χρόνος και δεν μπορούσα να τα χάσω. «Είσαι πάνω από 40 και ο μεταβολισμός σου δεν είναι ο ίδιος, μου είπε ο γιατρός μου. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τον κασκαντέρ και να πέσω πάνω σε έναν τοίχο. Θα πάρει καιρό να επανέλθω. Τώρα αν χάσω 3 μέρες γυμναστική, δεν μπορώ ούτε να κάτσω στην τουαλέτα. Μιλάμε για πολύ πραγματικές στιγμές».

Μεγαλώνει ωστόσο κόρες που δεν ασχολούνται καθόλου με το concept της ηλικίας. «Βλέπουν κάποιο και τους αρέσει το ρούχο ή το πώς δείχνει. Δεν αναρωτιούνται αν είναι 20 ή 60. Το λατρεύω αυτό. Μακάρι να παραμείνουν έτσι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.