CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης της διάγνωσης με καρκίνο χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ


JTeam

1 Απριλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης της διάγνωσης με καρκίνο χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
Splash by Ideal Image
Η Κέιτ Μίντλετον δεν επέλεξε τυχαία να ανακοινώσει μόνη της τη διάγνωσή της με καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να δώσει τέλος στις εικασίες για την υγεία της, αλλά και τα σενάρια για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο μέσα από ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου και η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατάφερε να συγκινήσει τον πλανήτη με τα λόγια της αναφορικά με τη διάγνωση των γιατρών για την υγεία της. Η Κέιτ Μίντλετον απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για την ασθένεια και να μοιραστεί το είδος του καρκίνου στο σώμα της, θέλοντας έτσι να θέσει τα όριά της.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο πλευρό της

Καθισμένη σε ένα παγκάκι στον κήπο του παλατιού και κοιτώντας κατάματα τους Βρετανούς κι όχι μόνο πολίτες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας προέβη σε αυτή την προσωπική εξομολόγηση για την υγεία της, μη έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Αυτή η επιλογή διόλου τυχαία δεν είναι, όπως μεταφέρουν τα ξένα μέσα.

Μιλώντας στο People, πηγές του παλατιού ισχυρίστηκαν ότι η Κέιτ Μίντλετον «ήθελε να μεταδώσει προσωπικά το μήνυμα μόνη της», καθώς επρόκειτο για ένα θέμα που αφορούσε στην υγεία της και επιθυμούσε να το κάνει με άμεσο και απλό τρόπο. Ωστόσο, ο σύζυγός της βρισκόταν αθόρυβα στο πλευρό της και τη στήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης του μηνύματος.

«Θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δε σχετίζεται με τον καρκίνο. Ωστόσο, οι εξετάσεις που ακολούθησαν μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπάρχει καρκίνος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κέιτ Μίντλετον.

«Ο Γουίλιαμ είναι εξαιρετικά περήφανος για τη σύζυγό του, για το θάρρος και τη δύναμη που έδειξε όχι μόνο τώρα, αλλά από την εγχείρησή της τον Ιανουάριο», πρόσθεσε η ανώνυμη πηγή στο People. «Τώρα περισσότερο από ποτέ, έχει επικεντρωθεί στο να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του έχει το απόρρητο που χρειάζεται για να αναρρώσει και να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της και ότι τα παιδιά του προστατεύονται από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τα νέα που έχουν κοινοποιηθεί», συμπλήρωσε.

Τόσο η πριγκίπισσα όσο και ο πρίγκιπας χρειάστηκαν χρόνο για να συνειδητοποιήσουν την ανακοίνωση των γιατρών και να διαχειριστούν το όλο θέμα πριν γνωστοποιήσουν στα τρία παιδιά τους τι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας τους. Μόλις τα παιδιά ενημερώθηκαν για την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη δημόσια αποκάλυψή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.