CELEBRITIES

Η Κένταλ Τζέννερ φόρεσε το απόλυτο λευκό φόρεμα και μας άρεσε πολύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Απριλίου 2024

Η Κένταλ Τζέννερ φόρεσε το απόλυτο λευκό φόρεμα και μας άρεσε πολύ
Instagram/kendalljenner
Η Κένταλ Τζέννερ επέλεξε να φορέσει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού

Είτε μιλάμε για το καθολικό είτε για το ορθόδοξο Πάσχα, η ενδυματολογική επιλογή είναι η ίδια: θα βάλεις τα «κυριακάτικά» σου. Είδαμε πολλούς celebrities την Κυριακή να ανεβάζουν τρυφερές οικογενειακές στιγμές στα social media τους, αλλά είδαμε και πολλά outfits. Ένα από αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν της Κένταλ Τζέννερ.

Η Κένταλ αποφάσισε να αποφύγει τα τετριμμένα floral και παστέλ χρώματα και να κινηθεί πιο σύγχρονα, φορώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριου, το λευκό φόρεμα. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε να περάσει την Κυριακή του Πάσχα στο Παλμ Σπρινγκς μέσα σε ένα μεταξωτό λευκό φόρεμα από το brand Rodarte. Το φόρεμα είχε φουσκωτά μανίκια -όχι όσο της Μπέλα Μπάξτερ, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές- δύο μαύρους μεγάλους φιόγκους στους ώμους, κωνική ραφή στη μέση για πιο vintage αέρα και κλος φούστα. Η Κένταλ ολοκλήρωσε το look με μαύρα μυτερά mules, χρυσούς κρίκους και χρυσά δαχτυλίδια.

Στο Instagram το caption ήταν «Το φόρεμα των ονείρων μου» και ίσως και των δικών μας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.